από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Νέες ΒΟΜΒΕΣ Καμμένου για την Ντόρα Μπακογιάννη - Το ξεμπρόστιασμα μόλις ξεκίνησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπακογιάννη και Καμμένος

Μπακογιάννη και Καμμένος

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017

Συνέχεια στη κόντρα με την Ντόρα Μπακογιάννη δίνει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος.

Αναφέρει:

«Η κ. Μπακογιάννη συνεχίζει να βγαίνει από την πολιτική της αφάνεια επιδεικνύοντας παντελόνια. Στην πολιτική, μέτρο αποδοχής ή απόρριψης δεν είναι η τεστοστερόνη ή το μήκος των παντελονιών, είναι η αποδοχή του ελληνικού λαού, την οποία αποζήτησε με τη δημιουργία του κόμματός της που δεν κατάφερε να προσεγγίσει ούτε το ύψος των αστραγάλων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Επειδή της έχει γίνει εμμονή, της συνιστώ να το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία. Καταλληλότερος από τον κ. Θεοδωρικάκο θα ήταν ένας πιο ειδικός στις περιπτώσεις αυτές».

Στη Βουλή η αναφορά του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Πάνου Καμμένου στη σχέση του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη με την κ. Μπακογιάννη και τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο, προκάλεσε μια δριμύτατη αντιπαράθεση.

Η κ. Μπακογιάννη είχε πει: «Έχω μάθει ότι το κοινοβούλιο έχει μια βασική αρχή, τον διάλογο. Και ομολογώ ότι μου έκανε αλγεινή εντύπωση ότι ο πρωθυπουργός της χώρας και ο κ. Καμμένος μιλούν τελευταίοι, διότι φοβούνται τις απαντήσεις» σχολίασε η κ. Μπακογιάννη. «Επειδή είμαι λίγο πιο παλιά εδώ μέσα, τζάμπα μάγκας είναι εκείνος που σηκώνεται από κει και προκαλεί να γίνει προκαταρκτική επιτροπή και στην εξεταστική κρύβεται πίσω από τις φούστες του κυρίου Τσίπρα», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη προκαλώντας αντίδραση από τα έδρανα της κυβέρνησης. Στις σφοδρές αντιδράσεις η κ. Μπακογιάννη συνέστησε «ψυχραιμία» και διόρθωσε τη λέξη «φούστα» αναφέροντας « τα παντελόνια του κυρίου Τσίπρα, αν αυτό ενοχλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή