από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Χαμός στο κόμμα της Φώφης με την ερώτηση για το «perouka gate» (ΦΩΤΟ)

Perouka Gate

Perouka Gate

Παρασκευή, 11 Μάιος 2018

Την κολοκυθιά με το περίφημο «περούκα gate» (σχετικά με την παρακολούθηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες φορώντας περούκες για να μην αναγνωρίζονται) παίζουν στο ΚΙΝ.ΑΛ. αφού μέσα σε ένα 24ωρο απέσυραν και επανακατέθεσαν σχετική ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή Αχαΐας Θεόδωρου Παπαθεοδώρου.

Ο κ. Παπαθεοδώρου είχε καταθέσει την ερώτηση στην οποία ουσιαστικά υποστήριζε ότι συνεργάτες του υπουργού «κατασκεύασαν» την είδηση, ωστόσο την απέσυρε μία μέρα πριν ο κ. Παππάς απαντήσει στη Βουλή.

Μετά την απόσυρση και συγκεκριμένα χθες στις 15:45 ο Γραμματέας της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, διαψεύδει την απόσυρση της ερώτησης, κάνοντας λόγο για «συριζέικα fake news» και δηλώνοντας ότι η ερώτηση «έχει επιλεγεί κατά προτεραιότητα από την Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την ερχόμενη εβδομάδα»!

Μία ώρα μετά και συγκεκριμένα στις 16:45 ο κ. Παπαθεοδώρου ξανακαταθέτει την επίμαχη ερώτηση, η οποία κατά τον Κεγκέρογλου δεν αποσύρθηκε ποτέ, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε!

Για την ουσία βέβαια της υπόθεσης και μόνο οι φωτογραφίες των δημοσιογράφων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με Περούκες και τζόκεϋ μέσα στο ξενοδοχείο τα λένε όλα.  

(Δημήτρης Χατζηνικόλας, documentonews.gr)

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή