από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο χρησμός της Πυθίας: Αυτή είναι η μεγαλύτερη ζημιά που θα πάθει η Γεροβασίλη από τις αποκαλύψεις για το Μάτι

Η Όλγα Γεροβασίλη

Η Όλγα Γεροβασίλη

Τρίτη, 21 Ιούλιος 2020

Τι μας λέει σήμερα η Όλγα Γεροβασίλη μετά τις αποκαλύψεις για το Μάτι; Ότι παράλληλα με το σύστημα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε κάποιο παρακράτος. Μάλιστα. Ποιος ήταν υπουργός τότε; Η Γεροβασίλη. Άρα κάνει παραδοχή της ανικανότητάς της να επιτελέσει τα καθήκοντά της και να ελέγξει στο βαθμό που αναλογεί στην πολιτική ηγεσία τα σώματα Ασφαλείας. 

Αυτά πρέπει να ξεκαθαρίζονται διότι αύριο μεθαύριο η Όλγα Γεροβασίλη πιθανώς θα κληθεί ξανά να αναλάβει κάποιο υπουργείο. Αυτό που καταλαβαίνει ο κάθε ένας είναι ότι μάλλον δεν μπορεί να ίδια δεν μπόρεσε και μάλλον δεν θα μπορέσει στο μέλλον να ασκήσει με επάρκεια τα καθήκοντά της. Ας κάνει άλλη δουλειά. Ποια; Η θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι την περιμένει. 

Όπως όλα δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις απομακρύνουν το ενδεχόμενο να διαδεχτεί τον Πάνο Σκουρλέτη. Άσε που δεν ξέρει κανείς, ούτε ο ίδιος ο Τσίπρας, που θα βγάλουν οι αποκαλύψεις και τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε. 

Με λίγα λόγια το όνομα της Όλγας Γεροβασίλη "κάηκε". Μαζί και τα όνειρά της να γίνει η σιδηρά κυρία της Κουμουνδούρου. Αυτή είναι η μεγαλύτερη - πολιτική - ζημιά που έχει πάθει. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή