από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δημοσκοπήσεις: Οι ανίκανοι σύμβουλοι του Τσίπρα θα τον πάρουν στον λαιμό τους

Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση

Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2020

Πριν από τις εκλογές του 2019 σύμβουλοι του Αλέξη Τσίπρα τον είχαν πείσει ότι η διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία δεν ήταν μεγάλη. Κάποιοι έκαναν λόγο για ντέρμπι. Ένας μάλιστα άλλοτε πανίσχυρος υπουργός επέμενε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κερδίσει. 

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε με καμιά 10αριά μονάδες διαφορά. Θυμάστε τη φάτσα του Τζανακόπουλου στην τηλεόραση με την ανακοίνωση των exit polls; Αν δεν τη θυμάστε ή δεν τον είχατε δει ανατρέξτε στο youtube. Αξίζει, μόνο και μόνο για να καταλάβετε τι είχε συμβεί στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Πριν από εκείνες τις εκλογές οι αποτυχημένοι συμβουλάτορες του Αλέξη Τσίπρα επέμεναν ότι οι δημοσκόποι έλεγαν ψέματα. Τελικά οι δημοσκόποι επιβεβαιώθηκαν και οι αποτυχημένοι συμβουλάτορες πήγαν κουβά. 

Πέρασε καιρός, στον ΣΥΡΙΖΑ έπαθαν, αλλά δεν έμαθαν. Σήμερα η βασική στρατηγική είναι η αμφισβήτηση και πάλι των δημοσκοπήσεων. Και ο Τσίπρας; Τι κάνει ο Τσίπρας; Κάθεται κι ακούει τους ανίκανους συμβουλάτορες να αραδιάζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ θεωρίες συνωμοσίας. Ε λοιπόν, θα την ξαναπατήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αναζητούν μονάχα εχθρούς και δεν κοιτάζουν το σπίτι τους. 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή