από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Τηλεοπτική «βόμβα»: Μετά από τρία χρόνια επιστρέφει ως παρουσιάστρια στον ALPHA

Alpha

Alpha

Σάββατο, 09 Ιούνιος 2018

Είναι ένα από τα πρόσωπα που μέσα από τη συχνότητα του Alpha αγαπήθηκε πολύ. Στην πορεία, τα επαγγελματικά της σχέδια άλλαξαν, οι δρόμοι τους χώρισαν, αλλά να που έφτασε η ώρα να ξανασυναντηθούν και μάλιστα σε κάτι εντελώς καινούριο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα είναι η παρουσιάστρια του νέου project του σταθμού που θα δούμε στις οθόνες μας το φθινόπωρο, Bake Off Greece.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου υπήρξε η πρώτη επιλογή του Alpha για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, και τελικά, μετά από μια περίοδο συζητήσεων οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Όχι, η ηθοποιός δεν θα αφήσει τη ζωή της στην Αμερική για να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα. Η Ιωάννα θα βρίσκεται στη χώρα μας όσο διαρκούν τα γυρίσματα και με το τέλος αυτών θα γυρίσει πίσω στο Λος Άντζελες.

Η δυναμική, η ένταση και το χιούμορ που την χαρακτηρίζουν, είναι τα ιδανικά συστατικά που χρειαζόταν το κανάλι ώστε το… γλυκό να πετύχει, καθώς ο ρόλος της Ιωάννας μόνο διεκπεραιωτικός δεν θα είναι. Η παρουσιάστρια του Bake Off θα παρακολουθεί όλη την εξέλιξη του προγράμματος με διπλό ρόλο. Από τη μία θα είναι αυτή που θα χαλαρώνει τους παίκτες κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και από την άλλη θα προσπαθεί με τον τρόπο της να τους «ξεκλειδώσει» ώστε να γνωρίσουμε τις 18 προσωπικότητες. Αναμφίβολα, η Ιωάννα φαντάζει ως η ιδανική επιλογή για να το αναλάβει…

zappit.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή