από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Γνωστή δημοσιογράφος διέσυρε δημόσια τον Μπογδάνο - Δείτε ποια είναι

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Νέα πυρά κατά Μπογδάνου: «Δεν μου αρέσει, το παίζει πιο έξυπνος από ό,τι είναι» - Οι «επιθέσεις» κατά του γνωστού δημοσιογράφου δεν έχουν τελειωμό...
Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018

Νέα πυρά κατά Μπογδάνου: «Δεν μου αρέσει, το παίζει πιο έξυπνος από ό,τι είναι» Οι «επιθέσεις» κατά του γνωστού δημοσιογράφου δεν έχουν τελειωμό...

Είναι, κατά πάσα πιθανότητα, η πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που έχει περάσει τα τελευταία αρκετά χρόνια από την ελληνική τηλεόραση, καθώς το συνολικό του στυλ γεννά «ισόποσα» αντιπάθειες και συμπάθειες στο κοινό- και όχι μόνο.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος μπορεί μετά το κόψιμο της εκπομπής του από τον ΣΚΑΪ πριν μερικούς μήνες να παραμένει εκτός τηλεόρασης, όμως το όνομά του συνεχίζει ν’ απασχολεί.

Αυτή τη φορά ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη η οποία αναφέρθηκε στον γνωστό παρουσιαστή.

Η όμορφη δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» και όταν ρωτήθηκε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που θαυμάζει, αλλά και αυτούς που δεν της αρέσουν ιδιαίτερα, είπε:

«O Νίκος Χατζηνικολάου είναι μία σχολή ολόκληρη, τον εκτιμώ πολύ. Από την άλλη, δε μου αρέσει που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Το παίζει πιο έξυπνος από ό,τι είναι».

Η επιτομή του σφαξίματος με το όχι-και-τόσο-κομψό βαμβάκι…

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή