από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αηδίασε όλη η Ελλάδα: Ούτε ο Ερντογάν δεν θα έκανε αυτό που έκανε ο ΣΚΑΪ (ΦΩΤΟ)

ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ, Τουρκία, Ερντογάν
Παρασκευή, 20 Ιούλιος 2018

Στην Κύπρο τις τελευταίες ώρες, συντελείται μια μεγάλη ιστορική δικαίωση για τους ήρωες και τους μάρτυρες της εισβολής. Η Ελλάδα αποδίδει την οφειλόμενη τιμή σε αυτούς που θυσιάστηκαν και τόσα χρόνια έμεναν άταφοί, άγνωστη, ξεχασμένοι. Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν έπραξε το ελάχιστο χρέος που δεν έψαξε κανένας άλλος εδώ και 44 χρόνια. Ο Σκάι λοιπόν αντί να κάνει οποιαδήποτε αναφορά σε αυτά τα ιστορικά γεγονότα, έκανε εκτενέστατη αναφορά στους εννιά τύπους που έστησαν προβοκάτσια με γιουχαΐσματα σε μία απ’ τις πιο ιερές στιγμές. Ούτε η ΜΙΤ η ίδια τέτοιο σουξέ:

Μετά από 44 χρόνια η Πατρίδα αποκαθιστά τους ήρωες και μάρτυρες της Κύπρου.

Πάνος Καμμένος: Η Τουρκία συνεχίζει να δολοφονεί, να συλλαμβάνει και να κρατά ομήρους!

«Το NORATLAS 52-133 «ΝΙΚΗ 4» της Πολεμικής Αεροπορίας δεν βρίσκεται θαμμένο κάτω από τον «Τύμβο της Μακεδονίτισσας» από προσχώσεις που έκαναν κάποιοι θέλοντας να σβήσουν την Ιστορία»

Ο Πάνος Καμμενος στην τελετή εγκαινίων του μουσειακού χώρου για την επιχείρηση «ΝΙΚΗ» στο στρατόπεδο «ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ» στην Κύπρο!

Στιγμιότυπα από την παρουσία του Πάνου Καμμένου στην τελετή αποκαλυπτηρίων του «Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων» στον Τύμβο Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία!

ΥΕΘΑ: ΤΙΜΗ στις Μάνες ηρώων που κλήθηκαν να φυλάξουν Θερμοπύλες

Όλα αυτά φυσικά δεν τα είπε ο Σκάι, αλλά είπε αυτό:

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή