από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Το δικό μας μήνυμα στο κουρέλι της δημοσιογραφίας που κυλιέται στη λάσπη

Λάσπη

Λάσπη

Τρίτη, 31 Ιούλιος 2018

Συνιστούμε στο κουρέλι της δημοσιογραφίας, στο αποτυχημένο θλιβερό απομεινάρι άλλων εποχών, που έχει βγει από το λαγούμι της ανυπαρξίας του και μας απειλεί κάθε τρεις και λίγο με αγωγές επειδή φοβάται ("Αγωγές κάνουν τα κορίτσια" έλεγε ο αείμνηστος Γιώργος Κουρής αναφερόμενος στις διαμάχες δημοσιογράφων), συνιστούμε στο θλιβερό αυτό ανθρωπάκι που το προσλαμβάνουν επειδή το λυπούνται και έπειτα - πάντα και από παντού - το διώχνουν με τις κλωτσιές ως το απόλυτο παράδειγμα αποτυχίας, να κάτσει καλά. 

Έχουμε τόσα μαζεμένα για την πάρτη του, που αν αποφασίσουμε εμείς να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη θα γίνει παρατράγουδο στην Αννίτα Πάνια. 

Του προτείνουμε λοιπόν να κάτσει ήσυχα, να μην παίζει με την υπομονή μας (δεν ασχολούμαστε μαζί του επειδή, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, μας παρακάλεσαν εργοδότες και φίλοι του να τον αγνοούμε), να παίξει με το twitter, να τσακωθεί με κανένα τρολ, να πάει διακοπούλες με τη γυναικούλα του και εκεί μαζί να κυλιστούν στο λάκκο με τις λάσπες που έχουν επιλέξει να ζουν.

ΥΓ: Οι ανόητοι που τον βάζουν μπροστά επειδή φοβούνται να αναμετρηθούν μαζί μας, ας τον λυπηθούν. Ξέρουν ότι ξέρουμε πολλά και καλό είναι να μην παίζουν με τους ταλαίπωρους ανθρώπους, ιδιαίτερα όταν εκείνοι ρετάρουν. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή