από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η μεγαλύτερη αρετή της παγίδας είναι η υπομονή - Οι επιθέσεις σε βάρος μας και ένα υστερόγραφο

Παρακράτος

Παρακράτος

Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ιστοσελίδα μας, το PERIODISTA.GR, έχει βρεθεί στο στόχαστρο ενός ολόκληρου μηχανισμού ο οποίος άμεσα ή έμμεσα σχετίζεται με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 

Με διάφορες ενέργειες στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο το συστηματάκι αυτό (ακροδεξιοί, υπάλληλοι επιχειρηματιών, στρατευμένοι δημοσιογράφοι, στελέχη της ΝΔ κλπ) κλιμακώνει τις επιθέσεις του σε βάρος μας, χωρίς φυσικά αποτέλεσμα. 

Εκείνο που έχουμε να σημειώσουμε εμείς από την πλευρά μας είναι το εξής: Επειδή στις επιθέσεις εναντίον μας έχουν εμπλακεί πολλά πρόσωπα και πολλά υποσυστήματα, τα λάθη που έχει κάνει ο επικίνδυνος αυτός μηχανισμός είναι πολλά. Πολλά από αυτά τα λάθη είναι λόγω βλακείας, αλλά και από υπερβάλλοντα ζήλο μερικών παρατρεχάμενων της ηγετικής ομάδας της ΝΔ. Το τελευταίο, όμως, ήταν καθοριστικό. Υποσχόμαστε πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι με αυτά που θα δουν το φως της δημοσιότητας. Χωρίς βιασύνη. Εμείς δουλεύουμε αργά και μεθοδικά και ενισχύουμε με πολύ μεγάλη προσοχή την άμυνά μας έναντι των καθημερινών επιθέσεων που δεχόμαστε. Αυτοί που (νομίζουν πως) "σκάβουν το λάκκο" μας θα πέσουν στο τέλος μέσα (και λόγω βλακείας).

Εξάλλου, η μεγαλύτερη αρετή της παγίδας είναι η υπομονή. 

ΥΓ: Στους συντελεστές μίας ιστοσελίδας που τελευταία βγάζει "αφρούς" εναντίον μας έχουμε να στείλουμε το εξής μήνυμα: Ας μην εκλαμβάνουν το γεγονός πως δεν απαντάμε (προς το παρόν) ως αδυναμία. Τις προάλλες ο αρχισυντάκτης της εν λόγω ιστοσελίδας (αποτυχημένος δημοσιογράφος με ανύπαρκτο βιογραφικό) επιδόθηκε σε άνευ προηγουμένου υβριστικό παραλήρημα και σε χυδαία προσωπική επίθεση κατά του εκδότη και διευθυντή του PERIODISTA.GR, Δημήτρη Μπεκιάρη στο facebook, χωρίς να έχουμε ποτέ ασχοληθεί με τον ίδιο. 

Ας μην έχει την ψευδαίσθηση η θλιβερή αυτή ύπαρξη πως οι ύβρεις θα μείνουν αναπάντητες. Μέχρι σήμερα δεν ασχοληθήκαμε με το εν λόγω πρόσωπο διότι το αντιμετωπίζαμε ως γραφικό. Όμως, ο ρόλος του τελικά είναι επικίνδυνος. Σύντομα το κοινό θα πληροφορηθεί το βίο και την πολιτεία του και ο ίδιος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις, αλλά και να απολογηθεί για τις αθλιότητές του. Απλά, το ξαναγράφουμε (όπως σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν), κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή