από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Άρθρο κόλαφος της «δημοκρατίας» για τον Μητσοτάκη και τους θλιβερούς δημοσιογράφους που τον χάιδεψαν στη ΔΕΘ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκαναν κωμικές ερωτήσεις-πάσες στον αρχηγό της Ν.Δ. - Σκληρή κριτική από την εφημερίδα «δημοκρατία»
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018

Eνημερωτικά μέσα, όπως η «δημοκρατία», θεωρούνται ενοχλητικά. Για όλους όσοι θεωρούν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα η εφημερίδα μας θεωρείται αποσυνάγωγη, μια δυσάρεστη εξαίρεση στην οποία δεν πρέπει να δοθεί η ευκαιρία να υποβάλει κάποια απρόβλεπτη ερώτηση. Γι' αυτό δεν μας δόθηκε ο λόγος στη συνέντευξη Τύπου του κ. Μητσοτάκη, παρά το γεγονός ότι η προτίμηση που μας δείχνουν οι αναγνώστες μάς καθιστά πρωταγωνιστική δύναμη στον χώρο των εφημερίδων. 

Tα παραπάνω αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα «δημοκρατία» οικτίροντας εκείνους τους δημοσιογράφους που καταδέχονται να υποβάλουν ανώδυνες, προσυνεννοημένες ερωτήσεις αλλά και τους πολιτικούς αρχηγούς που υποκρίνονται ότι ψάχνουν να βρουν τρόπο να τις απαντήσουν.

Το άρθρο της «δημοκρατίας» αναφέρει, μεταξύ άλλων: 

Στη συνέντευξη Τύπου  Μητσοτάκη στη ΔΕΘ (και σε όλες τις υπόλοιπες των άλλων πολιτικών αρχηγών) οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ που εκπροσωπούν ανέλαβαν προθύμως τον ρόλο των κομπάρσων. Εκαναν κωμικές ερωτήσεις-πάσες στον αρχηγό της Ν.Δ. και απέφυγαν να θίξουν φλέγοντα θέματα, όπως το σκάνδαλο της Novartis, οι offshore εταιρίες, το ΚΕΕΛΠΝΟ, η διαπλοκή και η οικογενειοκρατία. Κάπως έτσι οι συνεντεύξεις τύπου στη ΔΕΘ και αλλού καταντούν ανούσιοι κομματικοί μονόλογοι.

zoornalistas.blogspot.gr

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή