από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Μόνο η ΕΡΤ είχε έκτακτη εκπομπή για τα Σκόπια - Γιατί χάλασε η... γιορτή του ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΡΤ

ΕΡΤ

Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2018

Ευτυχώς που υπάρχει κι η Δημόσια Τηλεόραση και ενημερώθηκε ο Ελληνικός λαός για τις εξελίξεις στα Σκόπια, γιατί οι ιδιωτικοί και η Νέα Δημοκρατία, αντί ενημέρωσης κάνουν κάτι «άλλο». Μόνον η ΕΡΤ 3 προγραμμάτισε έκτακτη εκπομπή για το Σκοπιανό με τους Χρήστο Γιαννούλη και Δώρα Αυγέρη, ενώ οι ιδιωτικοί όχι μόνον δεν προέβαλαν τον θέμα, αλλά το έβαλαν και ούρα τελευταίο πριν τα αθλητικά.

Και δεν είμαστε αιχμηροί χωρίς λόγο. Ο ΣΚΑΪ για παράδειγμα είχε ετοιμαστεί για να κάνει ζωντανές συνδέσεις και έκτακτα δελτία, όχι όμως για να υπηρετήσει την ενημέρωση, αλλά για να υπηρετήσει άλλους σκοπούς. Για να καταλάβετε, τι παιχνίδια παίζουν, ο σταθμός του Φαλήρου είχε στείλει από το Σάββατο, έναν από τους δημοσιογράφους «πρώτης γραμμής» που έχει (αεροπλάνα-εισιτήρια-ξενοδοχεία-τηλέφωνα-συνδέσεις) διότι περίμεναν θριάμβο του ΝΑΙ!

Το βράδυ της Κυριακής λοιπόν ο Σκαι διέκοψε για δυο λεπτάκια το Ελλάδα έχεις ταλέντο για να μεταδώσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκοπια, παρά του ότι έχει ρεπόρτερ εκει με την τηλεπαρουσιάστρια να βγαίνει με μαύρο φόρεμα και δεν έβγαλε καν το Παύλο Τσίμα στον αέρα παρά του ότι τον πλήρωσε για να είναι εκει!

Είχαν προετοιμαστεί για παρτυ και το θλιβερό λόγω της αποχής αποτέλεσμα τους χάλασε τα σχέδια.

olympia.gr

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή