από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Καταιγιστικές εξελίξεις στον ANT1 - Ποιος παρουσιαστής έρχεται στη θέση του Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης

Σάββατο, 27 Οκτώβριος 2018

Συνταρακτικές εξελίξεις φέρνει στον ΑΝΤ1 η αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη. Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκης με επιστολή του προς τα ΜΜΕ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κανάλι του Αμαρουσίου ρίχνοντας τους τίτλους τέλους σε μια συνεργασία που κράτησε 21 ολόκληρα χρόνια.

Η αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη φέρνει αρκετές ανακατατάξεις στον ΑΝΤ1. Μία από αυτές είναι και η επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρόγραμμα του καναλιού. Ο παρουσιαστής ήταν στον «πάγο» μετά την ολοκλήρωση του «Nomads» την περασμένη σεζόν ωστόσο όπως τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας και πάλι με late night εκπομπή.

Υπήρχαν μάλιστα φήμες που ήθελαν τον Αντώνη Κανάκη να ευθύνεται για το γεγονός ότι δεν είχε εκπομπή ο Γρηγόρης αφού ήταν δική του απόφαση.

Ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου του ALPHA που τον περίμενε έξω από τα studio όπου κάνει πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή. «Είναι στενάχωρο καθετί που συμβαίνει όταν λύεται μια συνεργασία τόσων χρόνων. Εμένα, πραγματικά, μου φάνηκε πάρα πολύ παράξενο. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Αντώνη και ότι πρόβλημα επαγγελματικό είχαμε το λύναμε ή γράφοντας ένα μήνυμα ή ένα e-mail, από τότε που δεν κάνουμε τόση παρέα όση κάναμε πριν. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Σίγουρα πολύ στενάχωρο όταν μία συνεργασία λύνεται μετά από 25 χρόνια. Δεν είχα ποτέ κανέναν διαξιφισμό, καμιά διαμάχη με τον Αντώνη. Πάντα ό,τι είχαμε να λύσουμε, το λύναμε μεταξύ μας» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή