από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Θέμος Αναστασιάδης, η ΕΡΤ, τα κατεβασμένα βρακιά και η πορνοστάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Θέμος Αναστασιάδης

Ο Θέμος Αναστασιάδης

Κυριακή, 04 Νοέμβριος 2018

Το Πρώτο Θέμα, η εφημερίδα του κομιστή, του ανθρώπου που τον έχουν καταγγείλει δημόσια ως "εβιαστή", του ανθρώπου που μετέφερε με σακούλες με εκατομμύρια ευρώ μέχρι να τον τσιμπήσουν οι αρχές, του ανθρώπου που ξερνά κάθε τρεις και λίγο ρατσιστικό μίσος, του ανθρώπου που είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου και στη συνέχεια έσκουζε στα κανάλια τρομαγμένος, κυκλοφόρησε σήμερα με τον γελοίο τίτλο "Πάππαλα η ΕΡΤ". Λύσσαξε η εφημερίδα με την ΕΡΤ, λύσσαξε κι ο κομιστής αναζητώντας... ίντριγκες στο κυβερνητικό στρατόπεδο με αφορμή τις εξελίξεις στην ΕΡΤ. Στην πραγματικότητα ο κομιστής θέλει κλειστή την ΕΡΤ.

Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι καταγεγραμμένος στη συλλογική συνείδηση ως το απόλυτο δημοσιογραφικό υποπροιόν της περιόδου Σημίτη. Μία γραφική φιγούρα - στα όρια του αστείου - που, όμως, έβγαλε λεφτά ακριβώς επειδή του σύστημα ήθελε έναν αστείο δημοσιογράφο να περνά τα... κατάλληλα μηνύματα στο ευρύ κοινό. Οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν τον δημοσιογράφο με το αστείο παρουσιαστικό, τον λυπόντουσαν και του έδιναν μία ευκαιρία να τους πείσει. Ο Θέμος αγαπούσε πάντοτε το χρήμα, δεν είχε πρόβλημα όταν τον γιαούρτωναν, δεν είχε γενικά προβλήματα και έτσι έβγαζε και βγάζει λεφτά. 

Θυμάστε πως ξεκίνησε την καριέρα του; Αναλαμβάνοντας εργολαβικά επιθέσεις - αφού πρώτα κουβαλούσε τους καφέδες του Γιώργου Αυτιά -  κατά της Δήμητρας Λιάνη, την εποχή που ο Πέτρος Κωστόπουλος προσπαθούσε να "ξεβλαχέψει" την Ελλάδα. Και μπορεί μετά βίας κάποιος να καταλαβαίνει τι λέει ο Θέμος Αναστασιάδης όταν προσπαθεί να αρθρώσει λόγο, αλλά η τηλεόραση... τηλεόραση. Από την τηλεόραση, εξάλλου, την εποχή της παντοδυναμίας του Παπαντωνίου, ο Θέμος Αναστασιάδης, αυτή η καλτ φιγούρα της ελληνικής τηλεόρασης, καλούσε τον κόσμο να παίξει στο χρηματιστήριο. 

Όλα αυτά πριν αρχίσει το προμόσιον των εγχώριων πορνοστάρ και των λοιπών... κοριτσιών. 

Ε λοιπόν, ο Θέμος Αναστασιάδης θέλει κλειστή την ΕΡΤ. Η εφημερίδα του κυκλοφορεί με τον γελοίο τίτλο "Πάππαλα η ΕΡΤ". Δεν του αρέσει η ΕΡΤ διότι παρουσιάζει σοβαρές εκπομπές. Ο Θέμος Αναστασιάδης δεν θέλει να παρουσιάζονται σοβαρές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Δεν θέλει ποιοτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μην τον βλέπετε έτσι, που κυκλοφορεί με σκουπιδοσακούλες που περιέχουν δεσμίδες με εκατομμύρια. Μην τον βλέπετε που χοροπηδάει χαμογελαστός, κουνώντας την ουρά του μπροστά σε επιχειρηματίες το χειμώνα στην Αθήνα και το καλοκαίρι στην Πάρο. Στην πραγματικότητα είναι ένα φοβισμένο ανθρωπάκι που ενίοτε κρύβεται στην Ελβετία. 

Του Θέμου, λοιπόν, δεν του αρέσει το σοβαρό και ποιοτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ. Δεν του αρέσει η δημόσια τηλεόραση. Θέλει ακόμη κλειστή την ΕΡΤ, ώστε να έχει περισσότερο τηλεοπτικό χώρο για να μπορεί να ξεφτιλίζεται παρέα με πορνοστάρ. Έχει συμβεί και κάτι ακόμη. Πιο παλιά ο Θέμος Αναστασιάδης είχε ξεβρακωθεί δημόσια, μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών (Η ΦΩΤΟ επάνω). Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ξεβράκωτος στην τηλεόραση έκανε τα γνωστά καραγκιοζιλίκια τη στιγμή που οι τηλεθεατές προσπαθούσαν να καταλάβουν τι λέει. Ε, αυτά δεν θα μπορούσε να τα κάνει ποτέ στην ΕΡΤ. 

Απολαύστε λοιπόν υπεύθυνα τον Θέμο Αναστασιάδη σε τηλεοπτικό χρόνο... εκτός ΕΡΤ.

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ - Είναι ένα από εκείνα που δεν έχουν προλάβει να σβήσουν

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή