από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Γιατί ρε Νίκο;» - Έσπασε η Τατιάνα Στεφανίδου - Τα χρήματα είναι πολλά

Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου

Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου

Πέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018

Η αλήθεια είναι πως όλα τα ζευγάρια παιρνούν την φάση τους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος δεν βρίσκονται σε μια από τις καλύτερες στιγμές του γάμου τους!

Σ' αυτό σημαντικό ρόλο έχει παίξει η απόφαση του παρουσιαστή να ξεκουραστεί και να μείνει μακριά από την τηλεόραση για φέτος! Ωστόσο οι προτάσεις που έχει στα χέρια του είναι αρκετές και τα χρήματα που του δίνουν πολλά!

Έτσι δεν λείπουν τα οικογενειακά καυγαδάκια! Σε ένα από αυτά φαίνεται πως η Τατιάνα Στεφανίδου "έσπασε"! Συγκεκριμένα πληροφορίες θέλουν τον ΣΚΑΙ να προσφέρει ένα σορό από χρήματα στα πόδια του Νίκου Ευαγγελάτου, ωστόσο ο τελευταίος δεν φαίνεται πολύ ζεστός και οι λόγοι είναι δύο!

 

Αρχικά δεν θέλει να χαλάσει αυτή η ηρεμία που έχει η οικογένειά του και από την άλλη δεν θέλει να συνεργαστεί στον ίδιο χώρο ξανά με την σύζυγό του γιατί αυτό μόνο κακό πιστεύει πως κάνει στον γάμο τους!

Η Τατιάνα από την πλευρά της πιέζει γιατί τα χρήματα είναι πολλά! Από την άλλη ο Νίκος αντιστέκεται! Τι πραγματικά θα συμβεί; Θα δούμε τις επόμενες ημέρες!

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή