από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ποιον πασίγνωστο δημοσιογράφο ευχαρίστησε για τη στήριξη ο Ριχάρδος - Όλα όσα είπε

Ο Ριχάρδος

Ο Ριχάρδος

Κυριακή, 16 Δεκέμβριος 2018

Ο ενεχυροδανειστής που έκανε το όνομά του συνώνυμο με τον χρυσό αποφυλακίστηκε πριν λίγες ημέρες και κρατούσε χαμηλό προφίλ μη δίνοντας συνεντεύξεις στα Μέσα.

Μετά τη χτεσινή πρεμιέρα όμως του Μένιου Φουρθιώτη στα «Αποκαλυπτικά» στο Νέο Έψιλον ο Ριχάρδος, κατά κόσμος Δημήτρης Μυλωνάς, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του στην εκπομπή που υπήρξε χορηγός πριν τη σύλληψή του:

«Καλό μεσημέρι, να ξέρεις είσαι ο πρώτος παρουσιαστής δημοσιογράφος, που δέχτηκα να δώσω συνέντευξη. Καταλαβαίνεις τα αισθήματα που έχω για εσάς γενικά σε αυτή την εκπομπή. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον νομίζω η αποφυλάκισή μου μόλις 12 ημέρες κρατήσεως στις φυλακές Ναυπλίου, αποδεικνύει την αθωότητά μου δεν χρειάζεται να πω περισσότερα λόγια.

Όλο αυτό ήταν μία παραπλάνηση δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους, δεν είναι τέλειοι όλοι οι άνθρωποι. Λάθη γίνονται, οπότε ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους ανθρώπους; Σημασία έχει ότι αποδείχτηκε η αθωότητά μου. Τα καταστήματά μου λειτουργούν κανονικά είναι όλα νομιμότατα», δήλωσε ο ενεχυροδανειστής.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή