από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ώρες αγωνίας για τον Γιάννη Αλαφούζο - Η καταστροφική εξέλιξη που αλλάζει όλα τα δεδομένα στον ΣΚΑΪ

Ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος

Πέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018

Ώρες αγωνίας για τον Γιάννη Αλαφούζο! Και ο λόγος δεν είναι ούτε ο... Παναθηναϊκός ούτε η βόμβα που ανατινάχτηκε την Δευτέρα στα γραφεία του ΣΚΑΙ! Ο λόγος είναι πως πάει να χάσει το κανάλι το μεγάλο του χαρτί και μαζί την μάχη της τηλεθέασης!

Τι ακριβώς συμβαίνει; Ας τα πάρουμε από την αρχή! Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν είναι η μεγάλη επιτυχία του ΣΚΑΙ αφού τα ριάλιτί του σαρώνουν σε τηλεθέαση και έχουν απογειώσει το κανάλι! Ωστόσο το συμβόλαιο του Τούρκου με την εταιρεία του Γιάννη Αλαφούζου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία στο πρόσωπο του Έλληνα εφοπλιστή!

Ωστόσο υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία για την συνέχεια της μετάδοσης των ριάλιτι από τον ΣΚΑΙ και θα αποτυπωθεί γραπτώς το επόμενο καλοκαίρι.

Όμως το επόμενο διάστημα ο Ατζούν θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 3 και οι όποιοες εξελίξεις πρέπει να γίνουν άμεσα! Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε σκοπό να κάνει μείωση στον Τούρκο, όμως κάπου εδώ στο παιχνίδι μπαίνει ο ΑΝΤ1, ο οποίος καραδοκεί για την μεγάλη αρπαγή!

Σενάρια θέλουν το κανάλι του Αμαρουσίου να ετοιμάζει "Γη και Ύδωρ" στον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος εφόσον πειστεί θα πάρει τα ριάλιτι του, Survivor - Power Of Love - My Style Rocks και The Voice και θα ανηφορίσει προς Μαρούσι!

 

Ένα σενάριο που ωστόσο δεν έχει και πολλές πιθανότητες αφού ο Ατζούν πλησιάζει σε συμφωνία με τον ΣΚΑΙ και για την επόμενη σεζόν!

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή