από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η επίσημη ανακοίνωση - Που βρήκε δουλειά ο δημοσιογράφος που κατήγγειλε τον Αλαφούζο

Ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος

Πέμπτη, 03 Ιανουάριος 2019

 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον κόσμο του ραδιοφώνου η είδηση της απόλυσης του Τάσου Νικολογιάννη από τον ΣΠΟΡ FM ύστερα από 18 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, αιτία της απομάκρυνσής του ήταν η αντίθεση του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με όσα ο ίδιος είπε στην εκπομπή Πανούτσου – Καρπετόπουλου σχετικά με την υπόθεση του εκατομμυρίου που ο Ταϊλανδός Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ έβαλε στον Παναθηναϊκό.

Ο Νικολογιάννης, όμως, δεν άργησε να βρει νέα ραδιοφωνική στέγη.

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος θα κρατά από τώρα και στο εξής συντροφιά στο κοινό του μέσα από τη συχνότητα του Sport24 Radio 103.3, μεταδίδοντας το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

H επίσημη ανακοίνωση έχει ήδη λάβει χώρα.

«Ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 ανακοίνωσε την μεγάλη μεταγραφή. Ο Τάσος Νικολογιάννης από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου θα είναι ο… τρίτος παίκτης στο «10 το κακό» παρέα φυσικά με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Γιάννη Φιλέρη.

Συστάσεις φυσικά για τον Τάσο Νικολογιάννη περιττεύουν, καθώς η σταδιοδρομία του όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστή. Από την ερχόμενη Δευτέρα, λοιπόν, ο Τάσος Νικολογιάννης θα παίζει… δυνατά στο «10 το κακό» στον Sport24 Radio 103.3!», διαβάζουμε στο αθλητικό site του ομίλου.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή