από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αλλάζει χώρο: Αυτό είναι το επόμενο βήμα του Μπογδάνου μετά την απόρριψη από τη ΝΔ (ΦΩΤΟΣ)

Ο Μπογδάνος

Ο Μπογδάνος

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019

Ο Kωνσταντίνος Μπογδάνος περίμενε πώς και πώς τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές. O Kωνσταντίνος Μπογδάνος ήταν σίγουρος ότι θα βρισκόταν στις λίστες υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας και σύμφωνα με όλα τα γκάλοπ θα ήταν μέλος του κοινοβουλίου, στο πλευρό πιθανότατα της νέας κυβέρνησης.

O Kωνσταντίνος Μπογδάνος τα κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να διαγραφεί από τις λίστες λόγω διάφορων tweets. Αυτό που δεν κατάφερε ο Άδωνις, ο Βορίδης και άλλα εθνικιστικά και ακροδεξιά στοιχεία της Νέας Δημοκρατίας, το κατάφερε με τη συμπεριφορά του στα social media ο αγαπητός Κωνσταντίνος.

Λίγο πριν πάρει τη δόξα που του αναλογούσε μετά από τα 5 τουλάχιστον χρόνια του στην αντιαριστερή προπαγάνδα ή όπως αλλιώς το βαφτίζει ο ίδιος, κάποιοι τράβηξαν την μπουκιά του φιλέτου από το στόμα του πεινασμένου Κωνσταντίνου.

Κανείς όμως δε χάνεται όταν είναι εργατικός και στοχοπροσηλωμένος. Ο Κωνσταντίνος τα έχει και τα δύο και θα βρει τον δρόμο του ακόμα και αν η πολιτική τον έφτυσε προσωρινά. Ο καλός ποτέ δε χάνεται.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τις ΦΩΤΟΣ ΕΔΩ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή