από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Θρίλερ» στον Alpha με την Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη

Δευτέρα, 25 Μάρτιος 2019

Η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» είναι ένα από τα βαριά χαρτιά και συμβόλαια του καναλιού της Κάντζας, του Alpha.

«Στον αέρα» το συμβόλαιο της Νικολούλη

Είναι γνωστό και επίσημο πλέον, εδώ και κάποιες μέρες ότι ο Alpha άλλαξε χέρια και από τον Δημήτρη Κοντομηνά πέρασε στα χέρια της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Το τέλος της σεζόν πλησιάζει και όλα μα όλα τα συμβόλαια του καναλιού θα τεθούν επί τάπητος. Το μπάτζετ του Alpha θα «μαζευτεί» και αυτό θα γίνει με μείωση συμβολαίων ή ακόμα και με αποχωρήσεις δημοσιογράφων και παρουσιαστών.

Με το κλείσιμο της τηλεοπτικής χρονιάς, λήγει και το μονοετές συμβόλαιο της Αγγελικής Νικολούλη και σύντομα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση ή τη μη συνέχιση της συνεργασίας. Οι πιθανότητες σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 50 – 50 και ο λόγος φυσικά είναι το υψηλό κασέ της δαιμόνιας «Μις Μαρπλ». Από την άλλη όμως η δημοσιογράφος έχει ένα κοινό που την ακολουθεί πιστά εδώ και 20 χρόνια και έχει κατακτήσει την ζώνη που προβάλλεται το «Φως στο Τούνελ». Τέλος, να θυμίσουμε ότι πέρυσι η Αγγελική Νικολούλη και ο Alpha συμφώνησαν για ένα έτος και αυτό ίσως δείχνει πολλά…

Το καλοκαίρι είναι κοντά, η παρουσιάστρια θα είναι στον «αέρα» καθώς το συμβόλαιο της λήγει σε λίγο καιρό και προμηνύεται ….θρίλερ.

neaselida.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή