από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η λάσπη της ΝΔ, ο Κόκκαλης και ο... «άνθρωπος του Μαξίμου», Δημήτρης Μπεκιάρης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σωκράτης Κόκκαλης

Ο Σωκράτης Κόκκαλης

Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2019

Πρόωρα έφτασε η πρωταπριλιά στη Νέα Δημοκρατία και αιτία είναι ο τεκτονικός πολιτικός σεισμός που έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι η Νέα Δημοκρατία κατέφυγε στην αγαπημένη της συνήθεια, αυτή της διασποράς ψευδών ειδήσεων με τρόπο που θα έκανε ακόμη και τον Γκέμπελς να κοκκινίσει από ντροπή. 

Στο επίκεντρο ΚΑΙ αυτής της συζήτησης για άλλη μια φορά βρέθηκε ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης

Στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης που είχε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βέττα, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 που παρουσιάζει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος,"Πρώτη Είδηση" ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης θέλησε να χρεώσει σε κυβερνητικά στελέχη αρνητικά σχόλια και επιθέσεις σε βάρος της οικογένειας Κόκκαλη και εκτόξευσε ψεύδη και λάσπη. 

Και τι έκανε λέτε; Βρήκε ένα παλιό δημοσίευμα του PERIODISTA.GR για τον Σωκράτη Κόκκαλη το οποίο νωρίτερα είχαν... ξετρυπώσει τα "λαγωνικά" των ΜΜΕ του Μαρινάκη παρέα με τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη (Λες κι εμείς κρύβουμε όσα έχουμε γράψει ή ντρεπόμαστε για αυτά) και στην προσπάθειά του να απαντήσει στα επίμονα ερωτήματα του Δημήτρη Βέττα αναφορικά με το ποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνα που έχουν επιτεθεί στην οικογένεια Κόκκαλη, ο Κώστας Καραγκούνης απάντησε: "ο άνθρωπος του Μαξίμου, Δημήτρης Μπεκιάρης". Προσέξτε. Δεν είπε ο "δημοσιογράφος", "διαχειριστής ιστοσελίδας' κλπ, αλλά είπε "ο άνθρωπος του Μαξίμου". "Από που προκύπτει κάτι τέτοιο;", θα ρωτούσε κάποιος και φυσικά ο Κώστας Καραγκούνης δεν θα μπορούσε ποτέ να απαντήσει. 

Είναι εμφανές πως στο μυαλό του Καραγκούνη και κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας κυριαρχεί η εξής αντίληψη: Όποιος δεν είναι με τη Νέα Δημοκρατία, είναι άνθρωπος του Μεγάρου Μαξίμου. Είναι εμφανές πως επειδή στη ΝΔ έχουν στρατιά από υπηρέτες, αυλικούς και εθελόδουλους δημοσιογράφους, νομίζουν πως όλοι είναι σαν τα μούτρα τους, νομίζουν πως επειδή οι ίδιοι έχουν υποτακτικούς στον τομέα της ενημέρωσης, συμβαινει το ίδιο και με τους αντιπάλους κατά το "όποιος δεν ειναι δικό μας, είναι του Μαξίμου". Ή πιστεύουν κάτι άλλο. Πιστεύουν πως εμείς εδώ στο PERIODISTA.GR λειτουργούμε με τη χρήση υποβολέων. Κούνια που τους κούναγε...

Ο Δημήτρης Βέττας απάντησε πάντως στον Κώστα Καραγκούνη: 

"Τι είναι ο κ. Μπεκιάρης; Ποιος είναι ο κ. Μπεκιάρης; Είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν απαντά ο κ. Καραγκούνης γιατί κατάλαβε ότι προβοκάρει ευθέως και γι’ αυτό τον κατηγορώ ευθέως για συκοφαντία του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητώ να μάθω όνομα στελέχους που συκοφαντεί ο κ. Καραγκούνης, μιλάει εναντίον δημοσιογράφων και τους χαρακτηρίζει ως «ανθρώπους του Μαξίμου»".

Εμεις απο την πλευρά μας δώσαμε απάντηση στην γελοία σπέκουλα νωρίτερα ΕΔΩ

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή