από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ιστορικό deal: Ο Σωκράτης Κόκκαλης αγοράζει το Periodista.gr - Το παρασκήνιο της ξαφνικής συμφωνίας

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ενώ αποχωρεί από την έδρα του PERIODISTA.GR

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ενώ αποχωρεί από την έδρα του PERIODISTA.GR

Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2019

Έδωσαν τα χέρια το πρωί ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης με τον Σωκράτη Κόκκαλη για την ολοκλήρωση μιας ιστορικής συμφωνίας. 

Μετά από 6,5 χρόνια λειτουργίας η ιστοσελίδα μας περνάει στα χέρια της οικογένειας Κόκκαλης, ενώ ο Δημήτρης Μπεκιάρης θα διατηρήσει το management. 

Όλα έγιναν ξαφνικά

Πως, όμως, φτάσαμε στην ιστορική συμφωνία; 

Ο Σωκράτης Κοκκαλης δεν έμεινε ασυγκίνητος μπροστά στο εύρος και την ένταση της ενορχηστρωμένης επίθεσης που δεχτήκαμε τα προηγούμενα 24ωρα, όταν οι Κώστας Καραγκούνης, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Κουρτάκης, Παραπολιτικά και ΣΙΑ μας κατηγόρησαν (έστω και αν δεν είχαμε κανένα θετικό άρθρο για τον Κόκκαλη) για κυβίστηση έναντι της οικογένειας Κόκκαλη με αφορμή την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. 

Έτσι, ο επιχειρηματίας, μέσα στο Σαββατοκύριακο, έπεισε τον Δημήτρη Μπεκιάρη να του παραχωρήσει το 100% του PERIODISTA.GR

Στην πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές το βράδυ της Παρασκευής ο Σωκράτης Κόκκαλης είπε στον Δημήτρη Μπεκιάρη: "Τώρα που κατάλαβαν την κωλοτούμπα δεν έχει νόημα να συνεχίζεις μόνος". Ο Δημήτρης Μπεκιάρης, κατόπιν των συγκλονιστικών αποκαλύψεων κορυφαίων στελεχών της ΝΔ και του μιντιακού μηχανισμού που ελέγχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν το σκέφτηκε πολύ και το deal έκλεισε. 

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή στο Ίδρυμα Κόκκαλη σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα καθώς τα επιτελεία των δύο πλευρών "δουλεύουν" τις τελευταίες λεπτομέρειες του τελικού κειμένου μεταβίβασης του PERIODISTA.GR στον Σωκράτη Κόκκαλη

Καλό μήνα και καλή πρωταπριλιά. 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή