από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στο νέο κανάλι του Μαρινάκη - Οι πρώτες αποχωρήσεις δημοσιογράφων (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Τρίτη, 14 Μάιος 2019

Την Πέμπτη 2 Μαΐου ξεκίνησε τη λειτουργία του το One Channel.

Το διαδικτυακό κανάλι της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί ουσιαστικά προπομπό αν ο εφοπλιστής πάρει την έκτη τηλεοπτική άδεια. Θυμίζουμε ότι ο φάκελός του είναι σε φάση ελέγχου και αργά ή γρήγορα θα έχουν τις οριστικές αποφάσεις από το ΕΣΡ.

Το κανάλι εκπέμπει από τις εγκαταστάσεις όπου βρίσκονται οι εφημερίδες του ομίλου στη Λεωφόρο Συγγρού. Το πρόγραμμά του είναι οκτάωρο και στο ενημερωτικού χαρακτήρα με πινελιές από ψυχαγωγία.

Ωστόσο αν και έχει λίγο καιρό στον αέρα ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες γκρίνιες.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr από το νέο εγχείρημα της Alter Ego παραιτήθηκε ο Θανάσης Τρομπούκης, υπεύθυνος περιεχομένου. Θυμίζουμε ότι λίγο πριν βγει στον αέρα το κανάλι είχε παραιτηθεί η Πόπη Τσαπανίδου που είχε ρόλο γενικής διευθύντριας αλλά και ο Αλέξανδρος Κλώσσα που είχε καθήκοντα αρχισυντάκτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενώ ακολούθησαν η δημοσιογράφος και παραγωγός Μαρία Σιδηροπούλου και ο Λουκάς Καρνής δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ξεκίνησαν και οι πρώτες γκρίνιες που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα. Όπως αναφέρει το ethnos.gr οι εργαζόμενοι στο κανάλι που υπολόγιζαν να δουν στην καταβολή μισθοδοσίας, υπερωρίες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε. Όλοι ρωτούσαν επιτελικά στελέχη του σταθμού σχετικώς αλλά απάντηση δεν πήραν καθώς και τα δήλωναν άγνοια λέγοντας μάλιστα ότι θα ρωτήσουν και θα τους ενημερώσουν.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή