από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Θα χεστ@υμε στο τάλιρο με τον Μητσοτάκη...» - Τι είπε στην παρέα του πασίγνωστος άνθρωπος των ΜΜΕ

Μυστήριο

Μυστήριο

Πέμπτη, 30 Μάιος 2019

Η νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές άνοιξε την όρεξη σε πολλούς δημοσιογράφους ή εκδότες ή ανθρώπους των media που κατά το παρελθόν είχαν αναλάβει "(και συνεχίζουν μέχρι σήμερα) τον ρόλο του μαντρόσκυλου των συμφερόντων του πολιτικού προσωπικού της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των δύο κομμάτων δηλαδή που είχαν οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία. 

Η πιθανή έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξουσία στις ερχόμενες εκλογές του Ιουλίου έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στα τρωκτικά των media που έφαγαν με "χρυσά κουτάλια" ακόμη και την περίοδο Σαμαρά, όταν η χώρα είχε μπει στο μνημόνιο. Δεν χρειάζεται παρά να δει κάποιος τι χρήματα έπαιρναν κάποια ΜΜΕ από τράπεζες ή από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Κάποιοι από αυτά τα τρωκτικά, που είναι γνωστά στους Έλληνες και έπαιξαν τα ρέστα τους στηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ετοιμάζονται να ορμήξουν πάλι στο μέλι. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα πασίγνωστου προσώπου των ΜΜΕ που τις προάλλες έλεγε στην παρέα του: "Θα χεστ@ύμε στο τάλιρο τώρα που θα γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης" και συμπλήρωσε "Τέσσερα χρόνια μόνο θέλω, τέσσερα χρόνια να είναι κυβέρνηση η ΝΔ".

Να υποθέσουμε πως τα χρήματα θα βρεθούν από τις απολύσεις που θα γίνουν ή από την 13 σύνταξη που θα περικόψει η Νέά Δημοκρατία αν γίνει κυβέρνηση. Ή ποιος ξέρει τι άλλο έχει τάξει ο Μητσοτάκης;

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή