από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Θαύμα, θαύμα: Μετά από τρεις μήνες ανακάλυψαν τη σχέση του Μαρκόπουλου με τη Χρυσή Αυγή που είχε αποκαλύψει το Periodista.gr πριν από τις εκλογές

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος

Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2019

Για άλλη μία φορά ξύπνησε ο κόσμος στα αντικυβερνητικά ΜΜΕ, έστω κι αργά, και ανακάλυψε - "αποκάλυψε" τη σχέση του δημοσιογράφου και βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου με τη Χρυσή Αυγή. 

Μόνο που υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια: Το θέμα το είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο Periodista.gr το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 (Διαβάστε ΕΔΩ), δηλαδή πριν από περισσότερο από τρεις μήνες. Περιέργως, τότε τα σημερινά αντικυβερνητικά ΜΜΕ δεν είχαν αναπαράξει το θέμα. Περιέργως ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο δεν είχε βγάλει "άχνα". 

Τι συνέβη τότε και ξαφνικά ο Μαρκόπουλος έτυχε μεγαλύτερης προσοχής από τα... αντικυβερνητικά ΜΜΕ; Θα σας πούμε εμείς τι συνέβη. Τσακώθηκε τις προάλλες ο Μαρκόπουλος με τον κακόμοιρο τον Σκουρλέτη, ακολούθησαν και οι αθλιότητες για το "αιματάκι στα Εξάρχεια" και αυτό ήταν. Μέχρι να συμβεί αυτό είχε πέσει σύρμα για... σιγή ιχθύος. 

Ποιος κάνει τελικά κουμάντο σε αυτό το κόμμα; Τι συμβαίνει τελικά; (Εμείς ξέρουμε τι συμβαίνει, αλλά κάνουμε τα ερωτήματα έτσι, για περνάει η ώρα)

ΥΓ: Το περισσότερο γέλιο το ρίξαμε όταν διαβάσαμε σε ιστοσελίδα ότι έκαναν και... έρευνα.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή