από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Σκληρές αποφάσεις Μητσοτάκη για τον Μπάμπη: Η «τιμωρία» και το ακραίο σενάριο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

Κυριακή, 22 Σεπτέμβριος 2019

Όσα έχει πει κατά καιρούς ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σίγουρα δεν εκπλήσσουν όσους τον παρακολουθούσαν μέσα απ’ τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ακόμα και αν δεν αρέσουν όσα λέει, ουδείς μπορεί να τον κατηγορήσει για κυβιστήσεις. Ό,τι έλεγε τόσα χρόνια ως δημοσιογράφος, λέει πλέον και ως βουλευτής…

Υπάρχει μια βασική διαφορά βέβαια. Άλλο ειδικό βάρος είχαν όσα έλεγε τα προηγούμενα χρόνια και άλλο τώρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε φροντίσει να του στείλει (μέσω συνεργατών) το μήνυμα να… στρογγυλέψει λίγο τον ακραίο πολλές φορές λόγο του και να προσέχει τι λέει.

Ο κ. Παπαδημητρίου δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει το… παρορμητικό ταμπεραμέντο του και έτσι μέσα σε δυο μήνες υπέπεσε σε τρίτο φάουλ.

Η «τιμωρία» του σε πρώτη φάση θα είναι αυστηρή, αλλά δεν θα φτάνει στα όρια της κόκκινης κάρτας. Το επόμενο διάστημα οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του κ. Παπαδημητρίου θα μειωθούν, το ίδιο και οι δημόσιες εμφανίσεις του. Θα μείνει εκτός (κάδρου) βάσει σχεδίου.

Από το Μαξίμου θέλουν να τον «κρύψουν» αφενός για να κάτσει η σκόνη, αφετέρου για να καταλάβει και ο ίδιος το λάθος του. Αν το καταλάβει η σχέση του με την παράταξη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν θα διαταραχθούν.

Αν δεν το καταλάβει όμως και επαναλάβει το ίδιο φάουλ, τότε τίποτα δεν αποκλείεται. Ακόμα και αυτό που σήμερα φαντάζει ως το πιο ακραίο σενάριο…

instanews.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή