από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Έρχεται ολοκληρωτικός διασυρμός με στοιχεία: Μπάμπη αν τολμάς δώσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της επισκεψιμότητας που κάνει tomanifesto.gr (ΦΩΤΟΣ)

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου

Κυριακή, 27 Οκτώβριος 2019

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Ο ίδιος ξέρει ποιο τυράκι τσίμπησε και τις επόμενες ημέρες θα βγουν όλα στη φόρα. 

Αρχικά να σας δείξουμε τι έγραψε ο Μπάμπης στο twitter

Ο Μπάμπης νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς. Είναι βέβαιο ότι δεν γνωρίζει πως διαμορφώνεται η κατάταξη στο Alexa.com, αλλά είναι σίγουρο ότι γνωρίζει πως μπορεί ένα σάιτ με... ένα δύο κολπάκια να βρεθεί ψηλά σε μία κατάταξη την οποία πλέον κανένας σοβαρός διαχειριστής ή ιδιοκτήτης ιστοσελίδας δεν παίρνει στα σοβαρά. 

Δυστυχώς για τον Μπάμπη τα πράγματα δεν είναι καλά για tomanifesto.gr. Ο Μπάμπης δεν γνωρίζει ότι η πλέον αξιόπιστη πλατφόρμα κατάταξης (χωρίς... πειραγμένες επισκεψιμότητες) είναι το similarweb.com.

Σύμφωνα με τo similarweb.gr η ιστοσελίδα tomanifesto.gr βρίσκεται στη θέση 1627! Την ίδια στιγμή το Periodista.gr είναι στη θέση 279.

Σύμφωνα επίσης με το similarweb.com, που συνήθως έχει μικρή απόκλιση σε σχέση με τα στοιχεία των Google Analytics που είναι ότι πιο αξιόπιστο για την μέτρηση της επισκεψιμότητας η ιστοσελίδα tomanifesto.gr δέχτηκε μόνο 67.000 επισκέψεις, ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ!

Για αυτό εμείς προκαλούμε τον Μπάμπη. Μπάμπη αν έχεις τα κότσια δώσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία από τα Google Analytics και μετά... έλα να τα μετρήσουμε.

Α και κάτι τελευταίο. 

Μην κουραστείς να μας απαντήσεις από tomanifesto.gr. Έτσι κι αλλιώς δεν το διαβάζει κανένας. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή