από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Είναι έτοιμο για τον ανταγωνισμό το νέο Mega;

Είναι έτοιμο για τον ανταγωνισμό το νέο Mega;
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μάλλον στις 17 Φεβρουαρίου, το Mega θα βρεθεί ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες με πανελλαδική κάλυψη. Με πρόγραμμα από την ταινιοθήκη του Mega, με νέα πρόσωπα στην ενημέρωση και σειρά αθλητικών εκπομπών θα επιχειρήσει να διεκδικήσει τη χαμένη του αίγλη, σύμφωνα με το typologies.gr.

Η Άλτερ Έγκο ΜΜΕ είναι η αδειούχος εταιρεία και το σήμα του Mega, μέσω της Digea, της Cosmote TV και της Nova, θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα, παράλληλα με την ιντερνετική μετάδοση από τη σελίδα www.megatv.com.

Πρόκειται για το πρώτο στάδιο επαναφοράς του Mega. Στο στάδιο αυτό, από τα μέσα Φεβρουαρίου ως τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ουσιαστικά θα γίνει υπενθύμιση στους τηλεθεατές πως το Mega επέστρεψε.

Στόχος της διοίκησης είναι τη νέα τηλεοπτική σεζόν το κανάλι να είναι έτοιμο για τον ανταγωνισμό.

Τις επόμενες μέρες το σήμα του Mega θα επανέλθει στις οθόνες.

Η πρωινή ζώνη θα στηριχθεί στην ενημέρωση, με σχετικά νέα πρόσωπα. Ο Νίκος Φιλιππίδης, ο Ντίνος Σιωμόπουλος, η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Τζίνα Μοσχολιού θα ξεκινούν με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα mega» και στη συνέχεια θα αναλαμβάνουν ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο Θανάσης Φουσκίδης και η Δάφνη Καραβοκύρη. Η Ράνια Τζίμα θα παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και ορισμένα από τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, ενώ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (20:00) θα βρίσκεται η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Δελτία ειδήσεων το Σαββατοκύριακο θα παρουσιάζει και η Μαριλένα Γεραντώνη. Στην απογευματινή ζώνη θα μεταδίδεται η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, μαζί με τους Παναγιώτη Τζίνο, Θανάση Μαυρίδη και Ελένη Καλογεροπούλου. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα συμμετέχουν ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Γιώργος Χελάκης, αλλά και οι Αντώνης Κατσαρός, Μένιος Σακελλαρόπουλος και Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, ενώ στην ομάδα προστέθηκε και ο Παναγιώτης Περπερίδης. Τέλος, θα υπάρχουν αθλητικές εκπομπές το Σαββατοκύριακο ή ανάλογα με τα γεγονότα.

Το κύριο τμήμα του προγράμματος θα απαρτίζεται από τις σειρές της ταινιοθήκης του Mega. Θα μεταδοθούν όσες είναι πιο επίκαιρες και εμφανίζουν μεγάλη απήχηση, μέχρι να αρχίσουν να γυρίζονται οι νέες σειρές. Στο πρόγραμμα του (νέου) Mega, που θα ξεκινήσει εντός των ημερών, θα υπάρχουν επίσης εκπομπές μαγειρικής, ευεξίας, γυμναστικής και ταινίες από το στούντιο της Sony.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή