από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Σοκ στο πανελλήνιο: Ο Μπογδάνος LIVE στον ΣΚΑΪ στέλνει ευχαριστίες στον Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπογδάνος

Μπογδάνος

Τρίτη, 03 Μάρτιος 2020

Τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ευχαρίστησε δημόσια σήμερα μεταξύ άλλων, ο διεκδικητής του βραβείου "υπερ-πατριωσύνης" και  βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο λόγος; Μα φυσικά το "δώρο" στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, η απειλή ανοίγματος των συνόρων και οι χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στον Έβρο, καθώς έτσι καθίσταται δυνατό για την ΝΔ να περάσει την πολιτική της αποτροπής και των κλειστών κέντρων στα νησιά.

Ο κ. Μπογδάνος στην σημερινή του τηλεοπτική συνέντευξη, υποστήριξε ότι «μίλησε το εθνόσημο», συνεχάρη τις Ένοπλες Δυνάμεις και την καταστρατήγηση των Διεθνών Συνθηκών και παράλληλα «καθαγίασε» τα έκτροπα των ΜΑΤ στα νησιά την προηγούμενη εβδομάδα.

«Είναι τα ίδια παιδιά» είπε χαρακτηριστικά εξισώνοντας και αιτιολογώντας πλήρως τη βιαιότητα, τους χουλιγκανισμούς και το ξύλο στους κατοίκους των νησιών για την επιβολή των κλειστών κέντρων, με το δόγμα της αποτροπής στον Έβρο.

"Για πολύ καιρό ήμασταν περιορισμένοι από συμφωνίες" ανέφερε σε άλλο σημείο επικροτώντας την καταστρατήγηση της Διεθνούς νομιμότητας λόγω της "ασύμμετρης απειλής" για να προσθέσει λίγο μετά:

«Οι διεθνείς συμφωνίες φεύγουν από το τραπέζι από τις έκτακτες συνθήκες που επέβαλε ο Ερντογάν».

Ωστόσο, παραμένει ηθικά μεμπτό το να επικροτείς πολιτικές που εργαλειοποιούν ανθρώπους και βασανίζουν αθώες ψυχές προκειμένου να καθαγιαστούν οι δικές σου πολιτικές και επιδιώξεις.

kontranews.gr

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή