από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Ένας τύπος που ξεπήδησε από ταινία του Netflix...» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις Τράγκα για Σκέρτσο, Μαξίμου και... ανταλλαγή αίματος

Ο Γιώργος Τράγκας

Ο Γιώργος Τράγκας

Δευτέρα, 18 Μάιος 2020

Διαβάστε το απόσπασμα από το σημερινή άρθρο του Γιώργου Τράγκα στο crashonline.gr

Όπως, -δεν είναι τυχαία- η επιλογή του κου Σκέρτσου, που μας αναστάτωσε τις τελευταίες ημέρες, με τις ψυχικές παρορμήσεις του για την αξιότιμη Εισαγγελέα της δίκης Τοπαλούδη.

Όπως έγραψε, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι ένας τύπος που ξεπήδησε μέσα από σκηνές ταινίας του NETFLIX, ένας τύπος που σίγουρα βλέπει φανατικά το House of Cards ή το Madame Secretary. Η ωμή παρέμβασή του και η άτοπη και αντιθεσμική κριτική του στην αγόρευση της εισαγγελέως, έξυσαν αρκετά το μέικ απ του προσώπου του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και εφάνη πίσω από το παχύ μακιγιάζ, η αντιδημοκρατικότητα και η νοσηρή νοοτροπία του Μαξίμου.

Γενικά, όπως συντίθεται από πληροφορίες του Τύπου, εκεί απέναντι από τον Εθνικό Κήπο στεγάζεται μία πολιτικοοικονομική ομάδα, που σίγουρα έχει σχέση με την ατμόσφαιρα της τιμής των Πρίτζι. Εισέρχεται ή συναλλάσσεται μαζί της, όποιος ή όποια αποδέχεται ανταλλαγή αίματος, έστω και σε μία εποχή επικίνδυνη, όπως αυτή του covid-19. Όλα εκεί γίνονται με στόχο τη διατήρηση της νομής στην εξουσία, την απόλυτη υποταγή στο Βερολίνο και την αύξηση της περιουσίας της Σαγράδα Φαμίλιας. Δεν είναι αυθαίρετα συμπεράσματα δικά μου. Έχουν να κάνουν με όσα λένε κατ’ ιδίαν, οι υπουργοί ή στελέχη της ΝΔ, που δεν μετέχουν στην κοπή της πίτας και δεν παίρνουν ούτε ένα ψίχουλο από το delivery που εποπτεύουν οι δύο γυναικείοι πυλώνες και ο ανιψιός. Όλα είναι τακτοποιημένα. Πότε δηλαδή η αέρινη παρουσία θα συναντήσει το Σπύρο ή θα ανέβει τα σκαλιά του κτιρίου των υδρογονανθράκων και πότε οι άλλοι μαζί με την κόρη θα εποπτεύσει όλων των χρηματοροών του Δήμου της Αθήνας, των διαφημιστικών budget και των πολύχρωμων και εντυπωσιακών υδάτινων πιδάκων.

Όλα τα κομμάτια της κυβερνητικής λειτουργίας παρακολουθούνται από τας Πρεσβείας της παναχράντου και πανευλογημένης Δεσποίνης ημών. Δυστυχώς, οι φίλοι του νοσηρού δεν ξεκίνησαν τις εργασίες στα ακριτικά νησιά. Οι προϋπολογισμοί δαπάνης 250 εκατομμυρίων λόγω covid-19. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή