από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Όλοι με ξεπερνούν. Και τώρα και επί ΣΥΡΙΖΑ...» - Έξαλλος ο Χατζηνικολάου όταν έμαθε για λεφτά που πήρε ο Ευαγγελάτος

Ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου

Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2020

Ο άνκορμαν του ΑΝΤ1, Νίκος Χατζηνικολάου, τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Twitter, για το μείζον θέμα των ημερών, τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ από την καμπάνια του «Μένουμε σπίτι».

Μετα τις αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη για πρόσωπα και ΜΜΕ που έλαβαν πολύ υψηλά ποσά και για άλλα που αποκλείστηκαν απ’ την πίτα, σχετικά με την εκστρατεία της κυβέρνησης για την πανδημία, η κουβέντα φούντωσε στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου με μια ανάρτηση στο Twitter σχολίασε το θέμα:

«Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαφάνεια για την κρατική διαφήμιση των τελευταίων 10-15 ετών. Εύκολος στόχος τα ΜΜΕ. Να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους τα πολιτικά κόμματα. Οφείλουν να αξιοποιούν τα χρήματα των φορολογουμένων με αντικειμενικά κριτήρια. Απαιτείται νομοθετική ρύθμιση!».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στις απαντήσεις του στα σχόλια των ακολούθων του κάτω απ’ την ανάρτησή του. Στο ερώτημα για το πόσα χρήματα πήρε το δικό του γκρουπ απάντησε:

«Απάντησα ήδη! Ουραγοί ήμασταν και είμαστε στην κρατική διαφήμιση. Να βγουν όλα για όλους από την αρχή της κρίσης μέχρι σήμερα».

Τέλος ο άνκορμαν του ΑΝΤ1, έκανε σχόλιο και για το Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας ότι, «Όλοι με ξεπερνούν. Και τώρα και επί ΣΥΡΙΖΑ. Τιμή μου», απαντώντας στο ερώτημα αν ο Νίκος Ευαγγελάτος και ο όμιλος του τον ξεπέρασαν σε διαφημιστικά έσοδα.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή