από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

«Τοξική σπερμολογία...» - Σφοδρή επίθεση της «Καθημερινής» στην κυβέρνηση για τα ποσά σε ΜΜΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ για τις άθλιες επιθέσεις σε δημοσιογράφους

Καθημερινή

Καθημερινή

Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2020

Mε τον τίτλο «Φουρτούνες στα ρηχά» η Καθημερινή στο κύριο άρθρο της ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για την καμπάνια για την πανδημία, ενώ κάνει λόγο και για άθλιες επιθέσεις εναντίον των δημοσιογράφων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε τι γράφει η Καθημερινή: 

Προτού κλείσει χρόνο, η κυβέρνηση έχει καταφέρει να ανταποκριθεί σε δύο ιστορικές προκλήσεις – την κρίση στον Εβρο και την πανδημία. Αυτά τα επιτεύγματα καθιστούν ακόμη περισσότερο δυσεξήγητα τα «αυτογκόλ» της. Γιατί αναγγέλλεται ανασχηματισμός, που μέσα σε λίγες ώρες αναβάλλεται; Χρειάζονται, ναι ή όχι, διορθωτικές κινήσεις; Το ίδιο αδικαιολόγητη φαίνεται και η καθυστέρηση στο να δημοσιοποιηθούν τα ποσά που διανεμήθηκαν στα ΜΜΕ, αφήνοντας έτσι χώρο για να αναπτυχθεί μια τοξική σπερμολογία και άθλιες επιθέσεις εναντίον των δημοσιογράφων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση πλέει με άνεση στα ανοιχτά. Και πελαγοδρομεί στα ρηχά.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή