από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Τσουβάλια με λεφτά. Προδοτική συμφωνία. Ας ετοιμαζόμαστε για...» - Ο Γιώργος Τράγκας αποκαλύπτει πως τα εθνικά θέματα οδηγούν τον Μητσοτάκη σε υποχωρήσεις και εκλογές

Τράγκας και Μητσοτάκης

Τράγκας και Μητσοτάκης

Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2020

Διαβάστε ένα απόσπασμα από το νέο άρθρο - καταπέλτη του Γιώργου Τράγκα που δημοσιεύτηκε στο crashonline.gr:

Η κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη έφερε την καταχνιά μέσα στο καλοκαίρι. Από όλη τη χώρα ακούγονται κραυγές απελπισίας. Η οικονομία ρογχάζει από τα πλήγματα που της κατάφερε η πολιτική δολιότητα και η απέραντη ανοησία. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες καταστράφηκαν εντελώς ή τέθηκαν στο οικονομικό περιθώριο από τις επιλογές του κου Μητσοτάκη και τη συνενοχή ομάδας λοιμωξιολόγων που έπαιρναν τσουβάλια με λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες.

Ας ετοιμαζόμαστε για εκλογές και υποχωρήσεις σε όλα τα εθνικά θέματα. Οι προδοσίες του Σημίτη από την εποχή των Ιμίων και της Μαδρίτης. Η αναγνώριση των ζωτικών συμφερόντων της Τουρκίας, το μνημόνιο και ο εθνομηδενισμός, βρήκαν τον ιδανικότερο εκπρόσωπό τους: τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ήδη γίνεται συζήτηση στα παρασκήνια με την Τουρκία, την Αίγυπτο και την Ιταλία, για το πόση ΑΟΖ μπορούν να έχουν το Καστελόριζο, η Ρόδος και η Κρήτη.

Ήδη κουβεντιάζουν ή έχουν κλείσει  μια προδοτική συμφωνία σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδος. Άξιος συνεχιστής των προδοσιών του Σημίτη και έχοντας στο πλευρό του, τους Ροζάκηδες και όσους επί σειρά ετών σκάβουν τα θεμέλια της Δημοκρατίας και του πατριωτισμού στην Ελλάδα, ο Μητσοτάκης προχωρεί το μονοπάτι της συρρίκνωσης της εθνικής ανεξαρτησίας.

Παράλληλα, ας ετοιμαστούμε για εκλογές. Μαζί με την ανεργία που έφερε το lockdown, μαζί με τον οικονομικό θάνατο και τη θλίψη, φέρνει τώρα ως δωράκια προς τους ιθαγενείς, λίγο νωρίτερα τα αναδρομικά που έπρεπε να πάρουν έτσι και αλλιώς το Φθινόπωρο. Θέλει να κάψει την απλή αναλογική και να είναι στην εξουσία, προκειμένου να κλείσει τη μεγάλη συμφωνία και να υλοποιηθούν οι μπίζνες που έχει συμφωνήσει με την ελίτ των Αθηνών αλλά και τα ιδρύματα Μπιλ Γκέιτς και Σόρος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή