από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ψίθυροι στα κέντρα εξουσίας: Το επιχειρηματικό, πολιτικό και μιντιακό τρίγωνο που προκαλεί πονοκέφαλο στο Μαξίμου

Μητσοτάκης και Μαρινάκης

Μητσοτάκης και Μαρινάκης

Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2020

Πληθαίνουν οι ψίθυροι ότι αρχίζει να μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ του Μαξίμου και του δημοσιογραφικού ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, πιστεύουν ότι η τοποθέτηση του Γιάννη Μιχελάκη ως επικεφαλής του δημοσιογραφικού τμήματος του Mega δεν είναι τυχαία. Όπως είναι γνωστό, ο Γιάννης Μιχελάκης, ήταν εκ δεξιών του Αντώνη Σαμαρά, καθώς επί της προεδρίας του στη Ν.Δ., αρχικά ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου του κόμματος και στη συνέχεια εξελέγη και βουλευτής ενώ διατέλεσε και Υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση του.

Η τοποθέτηση του λοιπόν, στη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, όπως λένε οι επαΐοντες, προφανώς σηματοδοτεί τη δυσφορία Μαρινάκη προς το Μητσοτακικό Μαξίμου και σύνδεση με το Σαμαρικό μπλόκο. Γι’ αυτό εξάλλου και το τελευταίο διάστημα βλέπουμε να έχουν «σηκωθεί» τα εθνικά θέματα ιδιαίτερα μετά την απόφαση Ερντογάν για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί ενώ υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που διαφοροποιούνται από την «τρομοκρατία» των λοιμωξιολόγων αλλά και συνεντεύξεις καθηγητών που αποδομούν το αφήγημα τους.

ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή