από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Κρίμα και ήταν καλό παιδί…» - Περίεργους συνειρμούς δημιουργεί το λάθος του Κουρτάκη που μπέρδεψε τον Νίκο Παππά με τον Νίκο Καρούτζο (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης Κουρτάκης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Γιάννης Κουρτάκης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020

Για τον Νίκο Παππά ήθελε να γράψει ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννης Κουρτάκης, αλλά τον δημοσιογράφο, Νίκο Καρούτζο… έβγαλε στη σέντρα στο twitter. Έκανε λάθος βέβαια το κατάλαβε κι έσπευσε να το διορθώσει.

Πολλές φορές συμβαίνει κάποιος να γράφει εκείνο που έχει στο μυαλό του. Από κεκτημένη ταχύτητα. Πολλές φορές συμβαίνουν μπερδέματα. Εκτός κι αν πριν από την ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη για τον Νίκο Παππά ο γνωστός εκδότης και στενός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε μιλήσει με τον Νίκο Καρούτζο. Εκτός κι αν συζητούσαν για τον άλλοτε πανίσχυρο υπουργό. Εξάλλου οι δύο… γαλάζιοι δημοσιογράφοι δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τον Νίκο Παππά και τώρα τελευταία που ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα κάτω του θα έχουν πολλά ενδεχομένως να λένε και να σχεδιάζουν. Εκτός και αν συζητούν για άλλα πράγματα και σίγουρα όχι για τη φιλία και την… καλή συναδελφική σχέση που τους ενώνει από παλιά. Στη φιλία του Κουρτάκη με τον Καρούτζο αναφερόμαστε.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή