από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Αυτά δεν περνάνε σε μένα. Όχι στον Άδωνι αυτά...» - Χαμός με απίστευτες τσιρίδες σε LIVE μετάδοση στον ΣΚΑΪ (χαμηλώστε την ένταση του ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός σε LIVE μετάδοση

Χαμός σε LIVE μετάδοση

Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2020

«Η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό έχει επιτυχία», φώναζε ο Άδωνις το πρωί της Πέμπτης, μία μέρα μετά την πυρκαγιά στη Μόρια, στον ΣΚΑΪ. Ο υπουργός Ανάπτυξης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα έγιναν στο ΚΥΤ της Μόριας και την επόμενη μέρα στο νησί, αλλά και το μεταναστευτικό ζήτημα.

Όταν τέθηκε το θέμα των κλειστών δομών από τους παρουσιαστές ο κ. Γεωργιάδης επιδόθηκε σε άλλο ένα από τα γνωστά του σόου με υψηλά ντεσιμπέλ.

«Αν είχανε πάει τα ΜΑΤ και πλακωνόντουσαν με τους κατοίκους για να φτιάξουμε την κλειστή δομή, θα με ρωτάγατε γιατί δέρνουμε τους κατοίκους; Την ξέρω αυτή τη δουλειά, την έχω κάνει και εγώ. Θέλετε να τους δείρουμε; Να πει τώρα ο ΣΚΑΪ ότι θέλουμε να τους δείρουμε. Πείτε το τώρα. Γιατί δεν το λέτε; Πείτε το. Αυτά σε μένα δεν περνάνε. Όχι σε μένα αυτά. Αν έχετε θάρρος, γράψτε από κάτω να πάτε να τους δείρετε. Η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό έχει επιτυχία», φώναζε.

Χαμηλώστε την ένταση και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο altsantiri.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή