από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Το άβουλο όργανο του Βερολίνου παραδίδει το...» - Απασφάλισε ο Τράγκας σε LIVE μετάδοση και κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ σε ξεσηκωμό κατά του Μητσοτάκη για τη μυστική συμφωνία με την Τουρκία

Ο Γιώργος Τράγκας

Ο Γιώργος Τράγκας

Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2020

Στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Ελλάδα 94,3 FM ο Γιώργος Τράγκας εξαπέλθσε μύδρους κατά του έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την περιβόητη μυστική και έγγραφη συμφωνία με την Τουρκία.

Ο Τράγκας υποστηρίζει πως αυτή η συμφωνία την οποία ο πρωθυπουργός την κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό παρά το ότι ο ίδιος την αποκάλυψε στην αρθρογραφία του σε ξένες εφημερίδες, συνιστά εθνική μειοδοσία με την οποία παραδίδεται στην Τουρκία το μισό Αιγαίο. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανακοινώνει τι συμπεριλαμβάνει αυτή η έγγραφη συμφωνία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κατήγγειλε ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως άβουλο όργανο του Βερολίνου, που κάνει ακριβώς ότι του υπαγορεύει η Γερμανία. Τον χαρακτήρισε ως «ξένο σώμα« στην παράταξη του Κωσταντίνου Καραμανλή Και κάλεσε τους νεοδημοκράτες βουλευτές να ξεσηκωθούν, διότι εάν ο Μητσοτάκης ολοκληρώσει το σχέδιο του για γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, η Νέα Δημοκρατία θα καταρρεύσει.

ΠΗΓΗ: olympia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή