από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πλήρης επιβεβαίωση του Periodista.gr: Με νέα λίστα Πέτσα η κυβέρνηση δίνει κι άλλα εκατομμύρια ευρώ στα λιβανιστήρια του Μητσοτάκη

Ο Στέλιος Πέτσας

Ο Στέλιος Πέτσας

Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2020

Ενώ ακόμη δεν έχουν κοπάσει οι αντιδράσεις για το σκάνδαλο των 20 εκατ. ευρώ με τη λίστα Πέτσα, δυστυχώς επιβεβαιώνεται πλήρως το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Periodista.gr, ήδη από τις 9 Αυγούστου 2020 (Διαβάστε ΕΔΩ) ότι η κυβέρνηση προχωρά σε νέα σκανδαλώδη καμπάνια προς τα ΜΜΕ.

Όπως έχει γίνει γνωστό σε άσχετο σχέδιο νόμου, που αφορά στα μέτρα για τους πλημμυροπαθείς, πέρασε διάταξη που προβλέπει απευθείας αναθέσεις για τη νέα ενημερωτική καμπάνια που βρίσκεται προ των πυλών για τον κορωνοϊό.

Το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε αιφνιδιαστικά τα μεσάνυχτα, δίνει τη δυνατότητα για απευθείας αναθέσεις υπηρεσιών επικοινωνίας, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων, για την ενημέρωση του κοινού για τον κορωνοιό.

Με άλλη ρύθμιση του νομοσχεδίου χορηγείται προσαυξημενη έκπτωση για διαφημιστικές δαπάνες. Σύμφωνα με το άρθρο 8, η διαφημιστική δαπάνη εκπίπτει προσαυξημενη από τα ακαθάριστα έσοδα των επιχειρήσεων κατά 100% το 2020 και 60% το 2021.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή