από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Όργιο φημών στο Mega Channel: Ο «ιερέας», καταδικασμένος, πρώην συνεργάτης του Κοντομηνά στην αυλή του Μαρινάκη

Ο Φουρλεμάδης

Ο Φουρλεμάδης

Σάββατο, 17 Οκτώβριος 2020

Τον «πατέρα» Δημήτρη Φουρλεμάδη τον θυμάστε; Δεξί χέρι του Δημήτρη Κοντομηνά, «ιερέας» και καταδικασμένος για υπεξαίρεση (εκκρεμεί η έφεση) στο σκάνδαλο με την «αμαρτωλή» ΜΚΟ «Αλληλεγγύη».

Ο «πατήρ» Φουρλεμάδης, ο οποίος ως δεξί χέρι του Δημήτρη Κοντομηνά έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, εθεάθη τα τελευταία 24ωρα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. 

Φυσικά οι φήμες οργιάζουν. Ο «πατήρ» Φουρλεμάδης, ο οποίος παρά τα δεινά που τον έχουν βρει, δεν… πηγαίνει χαμένος (τελευταία το όνομά του ακούστηκε και σε υποθέσεις σε σχέση με ιταλική εταιρεία που έχει σχέσεις με το Βατικανό), λέγεται έντονα ότι θα αναλάβει σημαντικό πόστο στον τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη

Φαίνεται ότι το σκάνδαλο με τα κοτόπουλα του Ιράκ και τα 6,4 εκατ. ευρώ του υπουργείου Εξωτερικών που είχαν κάνει φτερά δεν είναι ικανά να προβληματίσουν την ιδιοκτησία του καναλιού. 

Εξάλλου ο άλλοτε στενός συνεργάτης του μακαριστού Χριστόδουλου είναι… μέλος της ευρύτερης οικογένειας, της Αγίας Οικογένεια ντε. Ποιος δεν τον θυμάται να φωτογραφίζεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την... υπέρλαμπρη Μαρέβα και τον Χριστοφοράκο της SIEMENS. Και φυσικά δεν είναι δύσκολο να υποθέσει ή και ακόμη να μάθει κανείς ποιοι είναι οι παρατρεχάμενοι του εφοπλιστή που κρύβονται πίσω από τη μεταγραφή του «ιερέα». 

Θα επανέλθουμε. 

Διαβάστε περισσότερα για τον Φουρλεμάδη ΕΔΩ και ΕΔΩ

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή