από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Ερωτικά και σήμερα...» - Ο Κικίλιας πρόδωσε αιφνιδιαστικά σε LIVE μετάδοση στον ΣΚΑΪ το μυστικό της πασίγνωστης παρουσιάστριας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κικίλιας στον Οικονόμου και στον ΣΚΑΪ

Ο Κικίλιας στον Οικονόμου και στον ΣΚΑΪ

Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2020

Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν ήταν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», Πέμπτη και Παρασκευή. Το πρωί της Πέμπτης, ο Δημήτρης Οικονόμου είπε στην έναρξη: «Μοναξιές όπως βλέπετε. Η Μαρία θα λείπει σήμερα, έχει μια υποχρέωση που δεν μπορούσε να αναβάλει. Επομένως, θα την περάσουμε οι δυο μας, εσείς κι εγώ δηλαδή».

Το πρωί της Παρασκευής, ο Δημήτρης Οικονόμου άνοιξε πάλι μόνος του την εκπομπή. Αυτή τη φορά, όμως, είπε… λίγα παραπάνω για την απουσία της Μαρίας Αναστασοπούλου:

«Ερωτικά και σήμερα όπως βλέπετε, είναι το μόνο που δεν λείπει από την εκπομπή. Ένας λόγος παραπάνω βέβαια σήμερα, θα το αφιερώσουμε στη Μαρία που έχει τα γενέθλιά της. Κανονικά έπρεπε να είναι εδώ, να κεράσει κανονικά όπως προβλέπεται. Δεν θα το γλιτώσει. Να της ευχηθούμε χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσει, να είναι πάντα καλά. Μεγαλώνει κι αυτή παιδιά, δεν είναι το παιδάκι που λέγαμε κάποτε. Τι, μόνο εμείς μεγαλώνουμε δηλαδή; Οι άλλοι κάθονται εκεί; Μικρά»;

Παράλληλα ο Δημήτρης Οικονόμου, νομίζοντας ότι κάνει χιούμορ έκανε ένα απαράδεκτο σεξιστικό σχόλιο για την συμπαρουσιάστριά του λέγοντας: «Όπως καταλάβατε, δεν τέλειωσε η δουλειά η χτεσινή, θα πάρει και τη δεύτερη μέρα για να ολοκληρώσει, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν. Καλό και κακό αυτό, όπως το πάρει κανείς. Δεν είναι σαν εμάς που τρέχουμε και λαχανιάζουμε κιόλας».

Κι ενώ ο Δημήτρης Οικονόμου απέφυγε και τις δύο μέρες να γίνει πιο συγκεκριμένος για την απουσία της συμπαρουσιάστριάς του, ήρθε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας να μαρτυρήσει αυτό που συμβαίνει με την δημοσιογράφο. Ο Βασίλης Κικίλιας, λοιπόν, τα είπε αλλιώς τα πράγματα. 

«Περαστικά και να είναι όλα καλά στην κ. Μαρία Αναστασοπούλου. Ούτε χρόνια πολλά δεν της είπα που έμαθα ότι είναι σήμερα τα γενέθλιά της. Να είναι όλα καλά. Νομίζω είναι αρνητικό το τεστ της», είπε ο υπουργός Υγείας και τότε καταλάβαμε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει και ότι υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού ή κρούσμα στον ΣΚΑΪ. 

topontiki.gr

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή