από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Σολωμούς, γαλλικά κρασιά και 1200 ευρώ το κομμάτι...» - Σάλος για το ξέπλυμα του Χριστοφοράκου της Siemens από το «Πρώτο Θέμα» και σφοδρή επίθεση Φιλιππάκη στον Καραμήτσο

Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος

Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος

Δευτέρα, 04 Ιανουάριος 2021

Σφοδρή επίθεση “Πρώτο Θέμα” του Τάσου Καραμήτσου εξαπολύει η εφημερίδα "Δημοκρατία" με αφορμή το προκλητικό "ξέπλυμα" του Μιχάλη Χριστοφοράκο της Siemens. 

Διαβάστε το απόσπασμα της εφημερίδας:

Ωραίο μου «πλυντήριο» με… Πρώτο Θέμα τον Χριστοφοράκο! Και τι πλυντήριο… Siemens. Πριν από 10 χρόνια η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» έγραφε ότι «ο πρωταγωνιστής του μεγαλύτερου σκανδάλου που συγκλόνισε τη χώρα μας, που κάποτε δωροδοκούσε κόμματα και πολιτικούς, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, ζει ζωή χαρισάμενη στη Γερμανία με σολομούς, γαλλικά κρασιά και αγορές ρούχων της τάξης των 1.200 ευρώ το κομμάτι». Προφανώς όμως κάτι άλλαξε τώρα που επανήλθαμε στην εποχή της «κανονικότητας»… Διότι προ ολίγων εβδομάδων (στο πλαίσιο που γενικού «ξεπλύματος» που επιχειρείται για όλες τις βρόμικες υποθέσεις του παρελθόντος) η ίδια εφημερίδα, το «Πρώτο Θέμα», δημοσίευσε εκτενές αφιέρωμα-ύμνο στον Χριστοφοράκο, παρουσιάζοντάς τον ως «θύμα» και «αδικημένο». Κάποιο… δημοσιογραφικό θαύμα θα μεσολάβησε προφανώς. Όλα τα περιμέναμε αυτή τη σκοτεινή εποχή για την ενημέρωση! Όμως το συγκεκριμένο δημοσίευμα ξεπέρασε κάθε όριο. Το ενδιαφέρον ερώτημα είναι ποιος ζήτησε το αφιέρωμα-ύμνο και ποιον σκοπό εξυπηρέτησε η δημοσίευσή του.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή