από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Τον Τσίπρα τον είχαν ξετινάξει, όχι όπως τώρα που γίνεται...» - Η αγχωτική κριτική του Ράδιο Αρβύλα στον Μητσοτάκη επειδή πρέπει να το κάνουν (για να να μην κατηγορηθούν)

Ράδιο Αρβύλα

Ράδιο Αρβύλα

Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2021

Άκρως επιτυχημένη η νέα συνεργασία του OPEN με την ομάδα του Αντώνη Κανάκη και τους “Αρβύλα”… Αν και εξαιρετικά νωρίς, οι δυο πρώτες ημέρες μετάδοσης του νέου προγράμματος ομολογουμένως είναι ενδεικτικές του πώς θα κινηθεί σε τηλεθέαση η εκπομπή.

Τώρα ως προς τη στάση της απέναντι στην κυβέρνηση που τόσος λόγος έγινε… Ήταν προφανές ότι θα στέκονταν κριτικά όπως αρμόζει σε αυτού του είδους τις εκπομπές… Ωστόσο έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο κάνει (μια σατιρική εκπομπή) “αντιπολίτευση”. Και εξηγούμαστε. Η κριτική – εως τώρα τουλάχιστον, των “Ράδιο αρβύλα” στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι περί γκαντεμιάς και ότι οι λόγοι του έχουν ομοιοκαταληξία. Με λίγα λόγια – προφανώς είναι νωρίς, η κριτική είναι αγχωτική γίνεται για να γίνεται… Δεν είναι δηλαδή επι της ουσίας για αστοχίες, για παραλείψεις κλπ… Όπως η ίδια ομάδα έκανε με την κυβέρνηση Τσίπρα. Την εποχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ οι “Ράδιο αρβύλα” τους είχαν ξετινάξει με εξαιρετικό τρόπο και η κριτική ήταν επι της ουσίας… Οχι όπως τώρα που γίνεται αγχωτικά, επειδή πρέπει να το κάνουν (για να μην κατηγορηθούν) και το κάνουν τελικά με εφηβικό τρόπο!

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή