από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Σιχαμένη...» - Οργή σε όλη την Ελλάδα για τις αθλιότητες της Μάνδρου σε LIVE μετάδοση στον ΣΚΑΪ - Τι είπε για τους γονείς των παιδιών που έπεσαν θύματα βιασμού (ΦΩΤΟ)

Ντροπή της

Ντροπή της

Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2021

Σάλο έχουν προκαλέσει τα σχόλια της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία καταλόγισε ευθύνες στους γονείς των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα βιασμού. 

«Tα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα και πατέρα δεν είχανε;», ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, στην επισήμανση των δημοσιογράφων ότι τα περισσότερα παιδιά ήταν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, η κυρία Μάνδρου επέλεξε να επιμείνει στην τοποθέτησή της λέγοντας:

«Όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν είναι καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού».

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή