από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Το ξέσπασμα του Λιάγκα: Η γυναίκα αυτή είναι η ντροπή της τηλεόρασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά

Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2016

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας και ξέσπασε κατά γνωστής παρουσιάστριας μετά την αποκάλυψη πως  έκανε φασαρία σε παραλιακό κλαμπ επειδή δεν της έδωσαν πρώτο τραπέζι τζάμπα.

 

Ακούγοντάς τα αυτά ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε: 

 

«Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι παρουσιαστές είμαστε τζαμπατζήδες. Η αξιοπρέπεια όμως ποια είναι; Αν πάω σε ένα μαγαζί και με κεράσουνε καλώς. Αν όχι όμως, πληρώνω! Σε ποιον δεν αρέσει να πάει τζάμπα κάπου; Το κακό είναι αυτό που περιγράφει ο Σιανίδης. 

 

Είναι πολλοί και είναι συγκεκριμένα ονόματα –ξέρω ποια είναι αυτή η παρουσιάστρια- που θεωρούν δεδομένο ότι θα πάνε τζάμπα και ότι θα κάτσουν στο πρώτο τραπέζι και θα τους κεράσουν το ακριβότερο ουίσκι.Είναι ντροπή και αναξιοπρεπές αυτό το πράγμα. Και το κάνουν κάποιοι άνθρωποι που τους βλέπεις στα περιοδικά και αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν έχουν τάληρο, αλλά το παίζουν μούρες με δανεικά ρούχα και δανεική ζωή.Γι΄αυτό καλά κάνει ο κόσμος και κράζει πολλούς από την showbiz, και παίρνει κι εμάς η μπάλα!».

 

Και συνέχισε: «Αυτή είναι έγκλημα τώρα. Η γυναίκα αυτή είναι ντροπή που είναι στην τηλεόραση. Θα λερώσουμε το στόμα μας τώρα. Δεν έχει περάσει χειρότερη από τον χώρο μας!».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή