από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Παρέμβαση ΣΟΚ του Κοντομηνά στην πρωινή εκπομπή του Alpha (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρέμβαση ΣΟΚ του Κοντομηνά στην πρωινή εκπομπή του Alpha (ΒΙΝΤΕΟ)
Παρέμβαση ΣΟΚ
Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2016

Ηχηρή παρέμβαση του ιδιοκτήτη του ALPHA, Δ.Κοντομηνά, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

 

Ο κ. Κοντομηνάς έκανε παρατηρήσεις στους σχολιαστές της εκπομπής Δήμο Βερύκιο και Δ.Παπανώτα που είχαν αρνητικά σχολιάσει την επένδυση στο Ελληνικό, αλλά και την «υιοθεσία» των παιδιών στους Φούρνους Ικαρίας από το Ιατρικό Κέντρο του Δ.Αποστολόπουλου.

 

«Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετε» έλεγε η Τσιμτσιλή. «Μη μιλάς, άσε να τελειώσω» τη διέκοψε με ένταση ο πρόεδρος του ALPHA, συνεχίζοντας να απαριθμεί την τραγική κατάσταση στο χώρο της Yγείας και να λέει ότι δεν έπρεπε να μιλήσουν άσχημα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει τα κενά του κράτους.

 

«Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Και από τον Δημήτρη και εσύ», είπε στον Δήμο Βερύκιο. «Κύριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου κι εμένα να δικαιολογήσω τον συνεργάτη μου» είπε η Σταματίνα… «Τι να δικαιολογήσεις;;, τα αδικαιολόγητα;». «Ντροπή σας, γεια σας! Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα» ήταν τα τελευταία λόγια του κ. Κοντομηνά πριν κλείσει τη γραμμή.

 

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή