από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δύσκολα τα πράγματα για τη Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ - Πιο χαμηλά δεν γίνεται

Σία Κοσιώνη

Σία Κοσιώνη

Πιο κάτω δεν γίνεται
Τρίτη, 07 Ιούνιος 2016

Μπορεί στον ΣΚΑΙ να εξετάζουν το ενδεχόμενο της μεταφοράς του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τις 21:00 στις 20:00 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όπως γράφεται σε εφημερίδες και Διαδίκτυο… Οι αριθμοί όμως δείχνουν ότι μάλλον σπαταλούν το χρόνο τους… Αφού η μεταφορά του – κατ’ εξαίρεση μία φορά την εβδομάδα, αυτό το διάστημα λόγω του «X Factor», απαντά ξεκάθαρα σε όσους έχουν δίλημμα! Δυστυχώς όσες φορές το δελτίο μεταδίδεται στις 20:00, όχι απλώς «πατώνει», αλλά είναι σαν να τρέχει μόνο του και να βγαίνει δεύτερο!

 

Για παράδειγμα την περασμένη Παρασκευή, χωρίς τον ανταγωνισμό από το δελτίο ειδήσεων του MEGA λόγω της 24ώρης απεργίας… Η Σία Κοσιώνη μόλις που κατάφερε να συγκεντρώσει 6,3%! Για τα νεανικά κοινά ούτε λόγος, 4,2% έγραψε το «κοντέρ»! Και για να είναι πλήρης η εικόνα…

 

Το MEGA την ίδια ώρα με απεργία που πρόβαλε για «χιλιοστή» φορά την επανάληψη του σίριαλ «Κόκκινο δωμάτιο» είχε υψηλότερα ποσοστά κατά δύο περίπου μονάδες, ενώ στα νεανικά του το «κοντέρ» έγραψε 16,6%! Προφανώς δεν υφίσταται δίλημμα, αφού τα νούμερα είναι αμείλικτα… Και οι πειραματισμοί σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο δυσάρεστες εξελίξεις επιφυλάσσουν! Άλλωστε στη ζώνη των 9 που έχουν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε ότι και μεγαλύτερα ποσοστά συγκεντρώνουν και τους «πάει» σαν στάτους!

 

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή