από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΠΟΛΕΜΟΣ: Ο Μάκης θυμίζει τώρα υποκλοπές συνομιλιών του Χατζηνικολάου - Δείτε με ποιους και για ποιους

Ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου

Πόλεμος συμφερόντων
Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2016

Ολοκληρωτικός πόλεμος ξεσπά στα ΜΜΕ με φόντο επιχειρηματικά συμφέροντα. Συνομιλίες και παρερμηνείες, υποκλοπές και υπονοούμενα που θυμίζουν άλλες εποχές με παλιούς παίχτες που σχεδόν είχαν αποσυρθεί να ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι. Το Periodista.gr εξήγησε ότι με την υπόθεση της συνομιλίας ανάμεσα στον Τάσο Καραμήτσο και στον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχει καμία μα καμία σχέση ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας (Διαβάστε ΕΔΩ). Και πως θα μπορούσε άλλωστε;

 

Όμως τώρα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επανέρχεται για να σεντράρει επιχειρηματίες, εκδότες, καναλάρχες και μεγαλοδημοσιογράφους. Υπενθυμίζει μάλιστα κάποιες συνομιλίες του Νίκου Χατζηνικολάου τις οποίες είχε υποκλέψει ο υπερκοριός της ΕΥΠ.

 

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από το άρθρο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Zougla.gr :

 

"Τι περιμένατε δηλαδή, να παρατήσει την Τσιμτσιλή ο Κοντομηνάς και να κυνηγάει τον Μαρινάκη ή να αναδείξει το θέμα ο Χατζηνικολάου που στήνει με τον Μαρινάκη την υποτιθέμενη φίλη του Ντόρα, για να δεχθεί τους όρους του Σαμαρά (εάν ακούσετε τον τόνο της φωνής στη συνομιλία θα φρίξετε) η οποία Ντόρα επίσης δε μπορεί να πει μισή κουβέντα, εφ' όσον ο σύζυγος Ισίδωρος έχει εταιρεία με τον εφοπλιστή Βαγγέλη και κοινά συμφέροντα.

 

Μύλος σας λέω που όμοιός του δεν υπάρχει, με τον λαό να αναστενάζει από κάτω."

 

Τα συμπεράσματα εναπόκεινται στην κρίση του καθενός

 

 

 

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή