από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αποχώρηση (;) ΒΟΜΒΑ από τον ALPHA με καρφιά για πρόσωπα του σταθμού

Alpha

Alpha

Αποχώρηση (;) ΒΟΜΒΑ
Σάββατο, 09 Ιούλιος 2016

Ερωτηματικά για το μέλλον του στην εκπομπή «Happy Day» άφησε ο Δήμος Βερύκιος το πρωί της Πέμπτης.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνομιλία που είχε στον «αέρα» της εκπομπής με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι «…εγώ αυτά τα δυόμισι χρόνια δεν ζήτησα δεκάρα τσακιστή. Το έκανα με την καρδιά μου. Κατέθεσα τα σωθικά μου! Σεβόμουν τον απλό κόσμο... Αυτό το αγκάλιασμα του κόσμου δεν το βλέπουν οι καθεστωτικές δυνάμεις που βρίσκονται μέσα στο κανάλι. Δεν υπήρξε ούτε μία ηθική κίνηση από τον μηχανισμό του σταθμού. Έχοντας εσάς μαζί μου και τον κόσμο όλο, έχοντας τον Κοντομηνά, είχα όλον τον απέναντι μηχανισμό απέναντι μου με μία περιφρόνηση. Και ξέρω τι λέω. Αυτό φάνηκε μέσα από τον μηχανισμό του σταθμού που δούλευε στα social media. Κάνω τον μαμάκα, δεν είμαι μαμάκας. Πιστεύω ότι αυτή η περιφρόνηση δεν ήταν στο πρόσωπό μου, ήταν στο πρόσωπο της ιδιοκτησίας. Εγώ λοιπόν δεν μπορώ να μπαίνω εμπόδιο.

Και θα σας αποκαλύψω ότι έχω καταθέσει πρόταση στη διεύθυνση και όχι στον Κοντομηνά. Και τα λέω αυτά γιατί ο Κοντομηνάς δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, δεν μας ακούει και δεν θέλω άλλες φορτίσεις. Βρίσκομαι αυτές τις ημέρες σε μία συζήτηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του σταθμού. Και είναι δύσκολη η διαβούλευση μαζί του γιατί έχει μία τριπλή ιδιότητα, του απόμακρου CEO, του γιατρού -με ψυχιατρικές γνώσει- και του εξομολογητή με την ιδιότητα του ιερέα. Δεν είναι εύκολο να καταλήξουμε κάπου. Ελπίζω μέσα στον επόμενο μήνα, να έχουμε καταλήξει.

Όποια και αν είναι η απόφαση που θα πάρουμε από κοινού, εγώ τον Κοντομηνά -όσο στέκεται στο σανίδι και στα πόδια του- δεν θα τον εγκαταλείψω γιατί δεν εγκαταλείπω τους ανθρώπους. Θα μεριάσω όμως για να δουλέψει το σύστημα και να μην νιώθω περιφρόνηση. Μπορεί στην πρωινή παρέα να βρεθεί μία φόρμουλα, να είμαι μαζί σας, λίγες ημέρες της εβδομάδας, μέσω δορυφόρου από τα ξένα. ΄Η μπορεί να πάω στην Κύπρο. Αυτή η περιφρόνηση που ένιωσα αυτά τα δυόμισι χρόνια, όταν εμείς εδώ πέρα κάναμε ένα τέτοιο άλμα στην ενημέρωση, δεν μπορώ να την ανεχτώ! Δεν τους ζήτησα υλικά αγαθά. Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο χρήμα. Δεν έχει να με σένα, με την Παλιαλέξη, έχει να κάνει με ηθικές πλευρές μίας επαγγελματικής σχέσης».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή