από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απίστευτες ύβρεις και λύσσα από ένα θλιβερό υπαλληλάκι του Αλαφούζου κατά του Λευτέρη Κρέτσου στο twitter

Αυτός ο τύπος παριστάνει τον δημοσιογράφο επειδή γαβγίζει και κουνάει την ουρά του στον Αλαφούζο

Αυτός ο τύπος παριστάνει τον δημοσιογράφο επειδή γαβγίζει και κουνάει την ουρά του στον Αλαφούζο

Περαστικά στο κατοικίδιο του Αλαφούζου
Τρίτη, 30 Αύγουστος 2016

Δεν άρεσε στα οικόσιτα της διαπλοκής και στα θλιβερά υπαλληλάκια του Αλαφούζου η επιτυχής και άρτια διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Για την ακρίβεια δεν άρεσε η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, όπως δεν τους αρέσει η διαφάνεια και η δημοκρατία. Διότι σε συνθήκες δημοκρατίας και διαφάνειας δεν μπορούν να επιβιώσουν τα παράσιτα.

Κυρίως, όμως, η διεξαγωγή του διαγωνισμού δεν άρεσε στα αφεντικά τους. 

Έτσι, ένα θλιβερό υπαλληλάκι του Αλαφούζου στον ΣΚΑΙ, κάποιος Υποφάντης, αποκάλεσε τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσο "Φασίστα". Αυτός ο θλιβερός τύπος, αυτός ο θλιβερός Υποφάντης, που παριστάνει τον δημοσιογράφο και μάλλον έχει κάνει τη δουλοπρέπεια επάγγελμα, στην προσπάθειά του να γίνει αρεστός στο αφεντικό του καταφεύγει σε ύβρεις. Ζορίζεται. Όπως τα μαντρόσκυλα ζορίζονται για τα αφεντικά τους. 

Προτιμούσε τη ζούγκλα της ενημέρωσης, όπως ήταν μέχρι σήμερα, και φυσικά το καθεστώς ανομίας. Μέσα σε αυτό το καθεστώς ανομίας μπορούσε αυτός ο κακομοίρης να παριστάνει τον δημοσιογράφο. Τώρα αποφάσισε να γίνει υβριστής, αφού δεν έχει και τίποτα καλύτερο να κάνει, για να δείξει την πιστή υποταγή του στο αφεντικό του. Γαβγίζει και κουνάει την ουρά. Κουνάει την ουρά και γαβγίζει.

Περαστικά στο κατοικίδιο.

Δείτε το υβριστικό tweet

 
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή