από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Τι θα κάνουν Χατζηνικολάου, Ζαχαρέα, Μενεγάκη και Σρόιτερ - Τι θα γίνει από εδώ και πέρα

Νίκος Χατζηνικολάου και Ελένη Μενεγάκη

Νίκος Χατζηνικολάου και Ελένη Μενεγάκη

Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2016

Κάποιοι έδωσαν άνω των 70 εκ. ευρώ για την άδεια, ενώ οι δύο καινούργιοι πρέπει να δώσουν και αρκετά λεφτά τώρα για να φτιάξουν κανάλι ή για να συνεργαστούν με κάποιο από εκείνα που δεν πήραν. Θα είναι εύλογο να πουν στην κυβέρνηση να μην δώσει καμία άλλη άδεια.

Έτσι λοιπόν ενδιαφέρον θα έχει το τι θα κάνουν προβεβλημένα στελέχη της ελληνικής τηλεόρασης που φαίνεται προς το παρόν ότι μένουν χωρίς τηλεοπτική στέγη όπως βέβαια εκείνα του Mega, αλλά και ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Μάρα Ζαχαρέα, ο Αντώνης Σρόιτερ, η Ελένη Μενεγάκη και όλοι φυσικά οι συνεργάτες του Star και του Alpha. Τι θα γίνει επίσης με το πλήθος των σήριαλ, τηλεπαιχνιδιών κλπ που έχουν ανακοινωθεί ότι θα γίνουν στα δύο αυτά κανάλια; Θα μετακομίσουν στα καινούργια; Φυσικά θα πρέπει να δούμε τι θα απογίνουν και οι εργαζόμενοι στα κανάλια που δεν πήραν άδεια που είναι μείζον ζήτημα.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στο πώς θα εκμπέψουν οι δύο νέοι καναλάρχες. Αν δηλαδή θα στήσουν δικά τους νέα κανάλια ή αν θα προχωρήσουν σε κάποιου είδους συνέργεια με κάποια κανάλια από εκείνα που δεν πήραν και τι θα κάνουν τώρα οι καναλάρχες που δεν πήραν άδεια. Θα περιμένουν να δουν αν θα βγουν θεματικές; Με το ύψος των προσφορών που έδωσαν αυτοί που πήραν λογικά δεν μπορεί να δοθούν θεματικές αφού αν δοθούν θεματικές η μικρή έτσι και αλλιώς διαφημιστική πίτα θα μικρύνει και άλλο για αυτούς και θα υπάρξει πρόβλημα βιωσιμότητας με το καλημέρα.

Με πληροφορίες από το enimerosi24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή