από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΞΕΦΤΙΛΑ: Τώρα που ο ΣΚΑΪ αδειοδοτήθηκε ο κυρ Μπάμπης θεωρεί τις 4 άδειες πολλές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

Η ΞΕΦΤΙΛΑ του υπαλλήλου του Αλαφούζου
Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2016

Φαίνεται πως οι νόμοι της αγοράς λειτουργούν για τον γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Μπάμπη Παπαδημητρίου, διαφορετικά, ανάλογα με το πώς συμφέρει τον όμιλο στον οποίο εργάζεται.

Πώς να εξηγήσουμε διαφορετικά το γεγονός ότι ενώ ο ίδιος και ο ΣΚΑΪ σύσσωμος κόπτονταν πριν από τον διαγωνισμό για τον μικρό αριθμό των αδειών που θα δίνονταν, ξαφνικά σήμερα δηλώνει ότι οι τέσσερις άδειες είναι πολλές;

Σωστά διαβάσατε! Διότι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου εκτίμησε σήμερα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, ότι «οι θεματικές και οι περιφερειακές άδειες δεν πρόκειται να βγουν, διότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν άδειες και να σταθεί η αγορά με τόσα λεφτά. Δεν γίνεται!».

Δηλαδή κατά τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, η αγορά σήμερα δεν αντέχει άλλα κανάλια γιατί δεν θα μπορεί να σταθεί, ενώ χθες άντεχε και τέσσερα και πιθανώς δεκατέσσερα κανάλια.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία για τη φράση του περί «σοβαρής Χρυσής Αυγής» πριν από κάποια χρόνια, κρίνει παράλληλα ότι το ποσό των 246 εκατ. ευρώ που θα μπει στα δημόσια ταμεία δεν είναι αρκετό.

Αυτό, γιατί πιστεύει ότι «αν η διαδικασία ήταν σύγχρονη, σαν αυτές που ακολουθούν τα σύγχρονα κράτη», τότε «μπορεί να έπιαναν και καλύτερα ακόμη».

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μέχρι σήμερα η διάθεση των συχνοτήτων ήταν μια τζάμπα προσφορά στη διαπλοκή. Επομένως τα 246 εκατομμύρια, μόνο άσχημα δεν τα λες.koutipandoras

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή